USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç'tan hakem isyanı! "Belgesel gibi..."

Tüm Spor - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Futbolda da başarı gelse bütün bunların kıymeti daha da artacak. Ne puanlarımız hakemler tarafından gitti. Biz bunları belgesel gibi hazırlayacağız." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan hakem isyanı!
12-05-2023 01:07
Google News

Voleybol ÖZETİ| Misli.com Sultanlar Ligi play-off finali üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Opet, seriyi 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kadın voleybol takımının Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"CUMHURİYET'İN 100. YILINDA ŞAMPİYONLUK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

"Şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. Başta hocamız Zoran Terzic ve kaptanımız Eda Erdem olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe'nin kızlarının Atatürk'ün kızlarının bu kupayı alması çok önemliydi. Fenerbahçe gerçekten bir Spor Kulübü. Her alanda zirveye oynuyoruz. Bazen sevinci, bazen üzüntüsü oluyor. Takımımızı kutluyorum”

"FUTBOLDA DA BAŞARI GELSE BU BAŞARILARINDA DA KIYMETİ ARTACAK"

"Bir futbolda da başarı gelse bütün bunların kıymeti daha da artacak. Fenerbahçe gerçekten bir Spor Kulübü. Her alanda zirveye oynuyoruz."

"HAKEM HATALARINI BELGESEL GİBİ HAZIRLAYACAĞIZ"

"Futbolda da elimizden geleni yapıyoruz. Bir bakın. Ne puanlarımız hakemler tarafından gitti. Biz bunları belgesel gibi hazırlayacağız. Hep kritik hatalar bir takımın lehine, bir takımın aleyhine oluyor. Aleyhine olan hep bize oluyor."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
En Uzun ve En Kısa Yaşayan Kedi Türleri Açıklandı
En Uzun ve En Kısa Yaşayan Kedi Türleri Açıklandı

Birleşik Krallık’ta 8000 kedi üzerinde gerçekleştirilen dev bir araştırma, yaşam süresi en uzun ve en kısa olan kedi türlerini ortaya çıkardı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu