USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç'tan Süper Kupa öncesi flaş açıklamalar!

Tüm Spor - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa mücadelesi öncesinde, "Bizim bugünkü isyanımız, Süper Kupa'daki duruşumuzun sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçında yaşananlarla ilgisi alakası yok." dedi.

Ali Koç'tan Süper Kupa öncesi flaş açıklamalar!
07-04-2024 20:18
Google News

Fenerbahçe Yönetimi ÖZETİ| ve U19 Takımı, Galatasaray ile oynanacak 2023 Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya ulaştı.

Mücadele öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç açıklamasında; "Geldiğimiz nokta itibariyle Fenerbahçe A takımı getirmeyip, kupa şansını çok daha zayıflattı. Bunu da inandığı değerler doğrultusunda yapmıştır. Son deplasman maçımızda futbolcularımıza yapılan linç teşebbüsü, zorbalıkla çalınan 3 defa son haftada giden şampiyonluklarımız, suikast girişimi. Özellikle suikast girişiminin halen faili meçhul kalması. Aradan 9 sene geçti hala ilerleme yok. 3 Temmuz sürecinde açılan davaların hala sonuçlanmaması. Bütün bu kötülükleri, garip olayların hepsinin tek bir kulübün başına gelmesi, olayların sıradanlaştırılması Fenerbahçe Spor Kulübü'nü isyan edecek noktaya getirmiştir. İstemeyerek de olsa bugün Şanlıurfa'da ilk adımları atıyoruz. Bu gidişata son verilmediği için kötüler arsızlaşmış ve artarak devam etmektedir. Fenerbahçe taraftarına özellikle bugünkü cümlelerimi dikkatle dinlemelerini öneriyorum. Bu garip, şaibeli sürecin kazananı da bellidir. Bizim bugünkü isyanımız, Süper Kupa'daki duruşumuzun sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçında yaşananlarla ilgili alakalı değil." dedi. 

Fenerbahçe Başkanı sözlerinin devamında; "Fenerbahçe taraftarına özellikle bugünkü cümlelerimi dikkatle dinlemelerini öneriyorum. Bu garip, şaibeli sürecin kazananı da bellidir. Bizim bugünkü isyanımız, Süper Kupa'daki duruşumuzun sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçında yaşananlarla ilgisi alakası yok." ifadelerini kullandı. 

İşte Ali Koç'un öne çıkan sözleri:

"Trabzonspor maçı sonrasında tek bir geçmiş olsun mesajı bizimle paylaşılmadı. TFF de dahil olmak üzere. Önemli olan o değil. Önemli olan kısım bırakın mesajı bazı rakiplerimiz Fenerbahçeli futbolcuların ceza alması için açık açık çalıştılar. Tabii ki bu baskıya dayanamayan TFF iki futbolcumuza ceza verilmesini sağladı. Güvenliği sağlayamayanlara ne ceza verilecek peki? TFF yerinde duruyor. Valiye ya da emniyet müdürüne bir şey yok. Hakem tam puan aldı. Biz buradan ne mesajı çıkarmalıyız? Türk futbolunda hakemler üzerinden yıllardır ligin gidişatını dizayn eden bir şebeke var. Bunun bahisle bir alakası var mıdır?"

"Vali ve emniyet yetkilileri gergin geçeceği belli bir maçta gereken önlemleri almadılar. Olayların artarak devam etmesi sonrası hiç sezemediler mi? Tecrübeli devlet görevlisi maçın nereye gidebileceğini çok rahatlıkla sezebilirdi."

ALİ KOÇ'TAN TFF'YE TEPKİ

"Bu doğrultuda inşallah kulübümüzün haklı isyanı yapılması gerekenlerin fitilini ateşler. Zaman tarafsızlık, adil rekabetin öne çıkması gereken zamandır. İsteseniz, planlasınız, kurgulasınız bu kadar olayı aynı sezona sığdıramazdınız. Daha ne yapılması gerekiyor aynaya bakıp yüzleşmeniz için? Bir maç planlamasını dahi yapmaktan uzaklar. Normal bir federasyon 15 Mart'a kadar bekler sonra tur atlama durumuna göre takvimi yapar. Olympiakos'un gideceği mesafeler ile Şanlıurfa'da git gel mesafesi aynı şeyler değildir. Bu sıradan bir lig maçı da değildir. Uzatmaya gidebilir. Biz dedik Karagümrük maçı ertelenmesin, bu maçı erteleyin. Rakibimizi bahane ederek erteleyemeyiz dediler. Karagümrük de istemiyor. Onu ne yapacaksınız? Onu hallederiz diyorlar. Karagümrük'e gücün yetiyor, Galatasaray'a gücün yetmiyor öyle mi?"

"Yıllarca tohumları ektiler ve bu ortamı sağladılar. Hedeflerine ulaşmakta o kadar mahirler ki, TFF'den kurullardan, hakemlerine kadar, tehditler oluşturarak kendilerine göre bir sistem kurmuşlar. Şanlıurfa ile ilgili söylediklerini hiç samimi bulmuyorum. Dostluk mesajlarını hiç samimi bulmuyorum. Biz Şanlıurfa'daki Fenerbahçe taraftarlarına borçluyuz. Biletlerin hepsini Fenerbahçe Kulübü satın aldı." 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
GTA 6'nın Çıkış Tarihinde Gecikme Olmayacağı İddia Edildi
GTA 6'nın Çıkış Tarihinde Gecikme Olmayacağı İddia Edildi

Son dönemde sık sık gündeme gelen GTA 6'nın çıkışının gecikeceği iddialarına karşı yeni bir iddia ortaya atıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu