USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ali Babacan, Yozgat’ta: Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete herhangi bir faydası dokundu mu?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP lideri Bahçeli’yi Şu Bahçeli var ya Bahçeli… Bugüne kadar bu memlekete faydası dokundu mu? Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bir ayağı siyasetin, bir ayağı şiddetin içinde sözleriyle eleştirdi.

Ali Babacan, Yozgat’ta: Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete herhangi bir faydası dokundu mu?
13-08-2022 23:07
Google News

Demokrasi ÖZETİ| ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat’ta; “Büyük bir mücadele veriyoruz. Karaman il başkanımıza 8-10 kişilik bir ekip geldi, saldırıda bulundu. Şu Bahçeli var ya Bahçeli, Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete herhangi bir faydası dokundu mu? Ortağı olduğu her hükümet ülkeyi krizler içine düşürdü. Bildiği tek şey var; öfke, nefret, şiddet… Bu ülkede milliyetçi hareketin bir ceremesini çekenler vardır bir de keyfini sürenler vardır, Yozgat iyi bilir bunu. Devletin her türlü imkanını kullanıyor ancak bir ayağı siyasetin içerisinde bir ayağı şiddetin içinde” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep ve Kocaeli’nin ardından partisinin üçüncü mitingini Yozgat’ta yaptı.

Miting boyunca yurttaşlar, “İster bahar ister ayaz yolumuz seninle”, “Hoş geldin Babacan, güle güle Erdoğan”, “Mekanın sahibi Ali Babacan”, “Her yer DEVA her yer Babacan” sloganları attı.

DEVA Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger'e yönelik MHP'li bir grubun saldırısını hatırlatan Babacan, MHP lideri Bahçeli’yi "Bahçeli’nin bugüne kadar bu memlekete faydası dokundu mu? Ortağı olduğu her hükûmet ülkeyi krizlerin içine düşürdü. Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bildiği başka bir şey yok. Bu ülkede milliyetçi hareketin bir ceremesini çekenler, bir de keyfini sürenler vardır. İktidar ortağı olarak devletin her türlü imkânı kullanıyor. Ancak, bir ayağı siyasetin içinde, bir ayağı şiddetin içinde" ifadeleriyle eleştirdi.

" />