USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Al Sancak 7.bölüm fragmanında korkunç kaza! Berna yaşam savaşını kazanabilecek mi?

Al Sancak 7.bölüm fragmanında trafik kazası geçiren ve hayatı tehlike altına giren Berna'nın kurtulup kurtulamayacağı merak konusudur. Al Sancak yeni bölüm fragmanında 'Ne pahasına olursa olsun oradan sağ çıkmayacak' çıkışı gerilimin dozunu katlayarak artırır.

Al Sancak 7.bölüm fragmanında korkunç kaza! Berna yaşam savaşını kazanabilecek mi?
15-03-2023 09:32
Google News

Başarılı ÖZETİ| oyuncu Mine Kılıç'ın üstlendiği Berna Kerimoğlu karakterinin akıbeti Al Sancak tutkunları tarafından sorgulama konusu haline getirildi. TRT1'in her hafta beğeniyle seyredilen projesi Al Sancak'ın yeni bölüm fragmanında Berna Kerimoğlu korkunç bir trafik kazası geçirir.

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanı: ‘’Biz bu kızın ailesine nasıl hesap vereceğiz?’’Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanı: ‘’Biz bu kızın ailesine nasıl hesap vereceğiz?’’

Al Sancak 7.bölüm fragmanında hiç ummadığı bir zamanda başı büyük belaya giren Berna'nın sağ çıkıp çıkmayacağı merak edilmeye başlandı. Ekran başındakilerin kafasını kurcalayan 'Berna öldü mü?' sorusunun yanıtı yeni bölümde netlik kazanacak. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Nadia'nın 'Mithat Sağlam... Size roket atan da Atilla Yüzbaşı'yı vuran da bizzat kendisiydi' itirafı ortalığı kasıp kavurdu. 

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini Günay Günaydın'ın ve senaristliğini Selman Kılıçaslan, Atilla Engin ile Mehmet Arı'nın üstlendiği Al Sancak 7.bölümüyle 16 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1'de seyircisiyle buluşacak.