USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akşamdan başlayacak yarın geceye kadar! Meteoroloji, 8 ili kuvvetli yağışa karşı uyardı

Geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Şanlıurfa ve Adıyaman dahil 8 şehre Meteoroloji'den uyarı geldi. Söz konusu şehirlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak cumartesi gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Akşamdan başlayacak yarın geceye kadar! Meteoroloji, 8 ili kuvvetli yağışa karşı uyardı
23-03-2023 21:07
Google News
Geçtiğimiz ÖZETİ| günlerde sel felaketi yaşayan Şanlıurfa ve Adıyaman dahil 8 şehre Meteoroloji'den uyarı geldi. Söz konusu şehirlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak cumartesi gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın deprem bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çevreleri ile Malatya'nın güneyinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Kuvvetli yağışların cumartesi gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'den Tesla Model Y Rakibi Elektrikli SUV: Avatr 07
Huawei'den Tesla Model Y Rakibi Elektrikli SUV: Avatr 07

Huawei, CATL ve Changan, yeni elektrikli SUV modeli Avatr 07'yi tanıttı. Tesla Model Y rakibi olarak lanse edilen otomobil, yenilikçi teknolojilere ve minimalist bir tasarıma sahip.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu