USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Usta'dan son dakika memur maaşı açıklaması: Gerekli düzenlemeyi yapacağız!

Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta, '15 Temmuz'a kadar çalışacağız. En düşük memur maaşlarının 22 bin TL olması için gerekli düzenlemeyi yapacağız.' açıklamasında bulundu.

AK Partili Usta'dan son dakika memur maaşı açıklaması: Gerekli düzenlemeyi yapacağız!
18-06-2023 13:12
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Grup Başkanvekili ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta oldu. 

Başkent Kulisi'nin 17. sezon finalinde konuşan Leyla Şahin Usta'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

AK PARTİ YAPILANMASINDA KADININ YERİ

AK Parti ve kadın üzerine çok büyük bir dezenformasyon yapılıyor. 

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 TL OLACAK

15 Temmuz'a kadar çalışacağız. Ancak Meclis'in çalışması gereken konuları olursa bu tarih uzatılabilir.

En düşük memur maaşlarının 22 bin TL olması için gerekli düzenlemeyi yapacağız. 

10-11 bin liralık bir artıştan bahsediyoruz. Burada asgari ücret komisyonu da çalışıyor. Söylenen hedef 22 bin TL. Bunu koruyacağımıza inanıyorum. 

"DEPREM BÖLGESİNDE OHAL BİTECEK"

Deprem bölgesinde OHAL bitecek ancak, işlerin aksamaması için kanuni düzenlemeler yapılacak. 

"ASIRLIK KUŞATMAYI PARÇALADIK"

Yerli ve milli ne üretim varsa bunlara dokunmaktan ve durdurmaktan bahsettiler. Yani sadece ana muhalefetten bahsetmiyorum, Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiyorum. Babacan'da çıktı "O SİHA'lara İHA'lara dokunacağız" dedi. Bu ne demek yani... Milli ve yerli üretim Togg. Hala Togg'la ilgili CHP'nin yandaş gazetecilerinin yaptığı paylaşımları görüyorum. İtalya'dan gemilerle getiriliyor yok gece karanlıkta indiriliyor, yani inanılır gibi değil. Çocuk olsa bunlara inanmaz. Hala bu kafayla bir kitleyi, hala bu milleti ve toplumu kandırabileceklerini düşünüyorlar. Seçim öncesinde de bunları yaptılar. Ama şu milletin basiretini çözemediler ve anlayamadılar diye düşünüyorum.

Onlar bu yalanların tutacağını düşündüler ancak hiçbiri tutmadı. İnsanlar şunun farkındaydılar. "Evet bu ülkenin başına Kılıçdaroğlu ve eteğine sarılmış dokuz tane adam gelirse bu ülke mahvolur biter." bunu biliyoruz diyorlardı. O yüzden oy vermek için içimiz el vermiyor ama "Ben CHP'liyim, ben şu partiliyim, ben mecburum, gideceğim yine oyumu verem diyorlardı"  onlarda aynı endişeyi taşıyorlardı. Bu ülkenin sonun onlar başa geldiğinde hiç iyi olmayacağını vatandaşta çok iyi biliyordu. O yüzden sandıktan çok ince bir ayar çıktı, farkındaysanız. Bunu muhalefetin çok iyi okuması da gerekiyor. Yani kaç tane parti bir araya geldiler, kaç tane siyasi oluşum, arkalarında kaç tane dış güçlerden aldıkları destek vesaire, yapabildiklerini gördük. Bunun bu millet farkında oldukları için başa geçirmedi. Ama hala kendileri bir şeyin farkında değiller.

Bu ülkede yerli ve milli bir siyasi anlayışa sahip olmadıkları sürece bu vatandaştan iktidarı almaları mümkün değil.