USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Haddine düşmez!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'Meclis'e Gazi demeyeceğim' sözlerine 'Meclisin meşruiyetini tartışmak kimsenin haddine düşmez' diyerek sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Haddine düşmez!
04-10-2023 18:27
Google News

AK ÖZETİ| Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

AK Parti kongreleri demokrasimizin dayanak noktaları olmuştur. AK Parti demokrasi şöleni olmuştur. Her kongremiz yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ilgi görmektedir. Yaklaşık dünyanın her yerinden 30'a yakın temsilci olacak. Yaklaşık bu 30 ülke ile temsil edilmiş olacak.

Biz bir Türkiye partisiyiz, merkez partisiyiz. AK Parti kongreleri aynı zamanda dünya örnek almaktadır. Cumhurbaşkanımızın önemli mesajları olacaktır. Türkiye Yüzyılı mesajları, bölge barışı ve insanlığa söyleyeceğimiz sözler bakımından bütün kurumsal yeniliklere kadar söylenecek çok şey gündeme gelecektir.

Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak. Bütün vatandaşlarımızı 7 Ekim'de kongremize davet ediyoruz. 

"DÜNYADA BÖYLE BAŞKA BİR MECLİS YOKTUR"

Dün son derece vahim bir gelişme yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu kadar büyük bir skandala imza atıldı. Kılıçdaroğlu, Gazi Meclis'e "Gazi" demeyeceğini söyledi. Gelinen nokta çok vahimdir ve Kılıçdaroğlu için bile çok acıdır. Bu Meclis iki kez gazi olmuştur. 

Dünyadaki bütün meclisler bir kurtuluş savaşı sonrası kurulmuştur. Başka meclisler verilen savaşların sonunda kurulurken Gazi Meclis savaşa komutanlık ederek gazi olmuştur. Dünyada böyle başka bir meclis yoktur. 15 Temmuz günü hain darbe girişimi karşısında bombalanmıştır. Bu Meclis o darbecilere karşı direnen bir Meclis'tir. Gazi unvanını nasıl hak ettiğini bir kez daha göstermiştir.