USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz: Siyasetin altı maskelisi, maskeli altılı

AK Partili Boyraz 6'lı masanın Anayasa taslağındaki "İnsan onuru dokunulmazdır" sözündeki iki yüzlülüğü "Halkın değerleriyle kavgalı CHP’nin suret-i hak maskesini masasına dağıtması kalpazanlıktan başka bir şey değil." sözleriyle eleştirdi.

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz: Siyasetin altı maskelisi, maskeli altılı
05-12-2022 19:09
Google News

6’lı ÖZETİ| masanın Anayasa taslağına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Milletvekili Osman Boyraz taslakta geçen ifadelere ve ittifakın halkın değerleriyle çelişen zihniyetin kullandığı dile dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

"KENDİ İNSANININ HUSUSI MIZACINA BU KADAR MUHACİR"

Kamuoyunda 6’lı masa olarak bilinen muhalefetin açıkladığı Anayasa taslağında zikredilen; “ İnsan onuru dokunulmazdır.” İfadesinin özellikle altını  çizmek istiyorum.  El Hak! İnsan onurunu tenzih eden bir nizamın  ve insani değerlerle temayüz edecek bir toplumsal alanın inşasında; insanın tabi mizacını ve insanının hususisi kimliğini koruyup,  kollayacak  bütüncül bir hukuk doktrinine ihtiyaç vardır.  Fakat, bırakın insanın fıtratını, kendi insanının hususi mizacına bu kadar muhacir; hatta  Türk Kimliğini oluşturan değerlerle  yıllardır kavgalı olan CHP’nin bu anlamda bir suret-i hak maskesini masasına dağıtması kalpazanlıktan başka bir şey değildir. Masalarında HDP’nin, PKK’nın tamburası çalarken; Maskeli Altılı’nın  insan onuruna dair şarkılar söylemesi; Manas Destanındaki Közkaman’ın Ergenekon Destanında kahraman ilan edilmesi  kadar vahim bir tenakuzdur.

"MASKELI ALTILI’NIN KASTETTİĞİ İNSAN KİMDİR?"

Üstad Necip Fazıl Kısakürek onurlu insanı; “Yüreği Anadolu kıtası kadar büyüktür; onların bir adı da vatandır.” diye tanımlarken; Türk İnsanı’nın onuruna esas teşkil eden değerlerin de bir anlamda   altını  çizmiştir. Türk İnsanı onuru için yaşar ve onuru için ölür. Bu onur, vatandır; bu onur, bayraktır; bu onur, ezandır…  Türkiye düşmanı lobilere vekalet eden ve her fırsatta vatan coğrafyasında haince eylemler gerçekleştiren, vatan, bayrak ve din düşmanı PKK’nın siyasi sözcüleri ile kahvaltı masalarında buluşmayı nezaket telakki edenlerin bu yersiz nezaketini Türk İnsanı, onuruna karşı yapılmış büyük bir saygısızlık ve nezaketsizlik olarak addetmiştir.   Diğer taraftan;   PKK’lı teröristin cenazesinde ağlayıp;  YPG’li teröristi meclis grubunda ağırlayanların sorumsuz tavırları; milletin sadece  onuruna değil kanına da dokunmuştur. Türk İnsanı’nın onuruna bu kadar pervasızca saldırırken; insan onurunun dokunulmazlığından dem vuran maskeli altılı’nın kastettiği insan kimdir? Fiilen taarruz ettiğiniz onur Türk İnsanı’nın onuru ise sözde tenzih ettiğiniz onur, hangi insana ram edilmiştir? Amerikalı’nın mı?, İngiliz’in mi?, Yahudi’nin mi?!.. Sizin nazarınızda   dokunulmaz olan onur kimin onurudur?  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Anayasası ile hangi milletin onurunu korumayı düşünüyorsunuz? Yoksa; masum çocukları katleden  PKK’lı teröristlerin de insan olduğunu ve onların da bir onurunun olduğunu iddia edip; anayasal düzeyde terör örgütünü  himaye etmeyi mi planlıyorsunuz?

"HİÇ KİMSE BU MİLLETIN SABRIYLA OYNAMAYA KALKMASIN!  "

Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden sipariş ettiği listeyi anayasa taslağı olarak takdim eden masaya şu kadarını söylemek gerekirse; başka milletlerin onuruna gösterdiğiniz saygıyı; minimumda  bu milletin onuruna da  göstermek zorundasınız. Bu topraklarda yaşadığınız müddetçe buna mecbursunuz. Cihan bilsin ki bu millet, onurunu yani vatanını ihanet kefesinde tartmak isteyen hainlerin topunu 15 temmuzda belindeki kantarla tartıp kilosuyla, okkasıyla, gramıyla tescil ederek yaftalamıştır. Hiç kimse bu milletin onuruyla  sabrıyla oynamaya kalkmasın!  

Ak koyun, kara koyun /Sakın millete etmeyin  oyun/Anayasa  hazırlamışsınız/Alın da rafa koyun!..


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Chivas Regal Etkisi Nedir?
Chivas Regal Etkisi Nedir?

“Bir şey ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidir” diye düşünenlerden misiniz? Size kötü bir haberimiz var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu