USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Başkent Kulisi'nde

Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Başkent Kulisi programında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ağrlıyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Başkent Kulisi'nde
21-03-2024 12:42
Google News

Kabaktepe'nin ÖZETİ| açıklamalarından satır başları:

İstanbul oy potansiyeli çok yüksek bir kent, biz önde olduğumuzu belgeleyen anketler var ama biz çalışmalarımızı artırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Seçim sandığından 1,5,2 puan farkla çıkacağımızı da düşünüyoruz. Anketler bizim yarışı önde götürdüğümüzü işaret ediyor. Tüm hemşehrilerimizle birlikte terimizi daha çok akıtacağız. 10 günü 30 gün gibi yaşayacağız. Sözümüzü yükseltmeye gayret ediyoruz. 

Murat başkanım bizim ipi göğüsleyeceğini düşünüyor, biz de öyle düşünüyoruz. Ben AK Parti'ye oy vermiş, MHP'ye oy vermiş seçmenlerimiz tercihlerini belirtiyorlar ama diğer partilere oy vermiş vatandaşlarımızın da Murat beyden yana tercihlerini kullanacağın düşünüyorum. "İşte falan partiyi düşünüyorum ama Murat beye oy vereceğim" diyen seçmenler var. 

31 Mart akşamı hep birlikte zaferi kutlayacağız. Sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin geç saatlerine kadar biten tüm programların birlikte yapıldığı bir çalışma yürütüyoruz. 

AK PARTİ'NİN İSTANBUL MİTİNGİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi 24 Mart Pazar günü saat 14.00'te Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. 

Sandığa giden vatandaşlarımız son anda da karar verebiliyor. Biz kararsız seçmenimizin farklı bakış açılarını yakalayıp farklı mesajlar vermeye çalışıyoruz. Ekonomik gerekçesi olan var, İBB ile ilgili gerekçesi olan var, adayımızın olumlu açıklamaları ile karar değiştiren var. Kararsız seçmenin karar verememesiyle ilgili maddeleri ortaya çıkarıyoruz, iletişim kuruyoruz. Tespit edebildiklerimizle yüz yüze görüşmeye de gidiyoruz.