USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aile Bakanı Yanık verileri paylaşmadı: Bilgilendirme sosyal medyadan yapılıyormuş!

Memleket Partili Aksoy’un depremde etkilenen çocuklar için Bakan Yanık’a verdiği soru önergesi yanıtsız kaldı. Çalışmaların bakanlıklar ve diğer birimlerle sürdürüldüğünü kaydeden Yanık, Aksoy’un sorusuna, “Tüm çocuklara ilişkin bakanlığımızın sosyal medya hesap

Aile Bakanı Yanık verileri paylaşmadı: Bilgilendirme sosyal medyadan yapılıyormuş!
28-03-2023 05:12
Google News

Depremlerin ÖZETİ| ardından en çok gündeme getirilen konulardan biri de depremden etkilenen çocuklar oldu. Milletvekilleri de verdikleri soru önergeleriyle bu konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aksoy’un konuyla ilgili önergesine dönüş yapan Bakan Yanık, “Meydana gelen depremde 18 yaş altı vefat eden çocuk sayımız kaçtır? Enkazdan çıkarılarak hastanede tedavi gören 18 yaş altı çocuk sayımız kaçtır? Hastanede tedavisi devam edip, refakatçisi bulunmayan 18 yaş altı çocuğumuz var mıdır? Sayısı kaçtır” sorularına yanıt vermedi. Çocukların bakanlık tarafından takip edildiğini söylemekle yetinen Yanık, “Bakanlığımızca depremden etkilenen, enkaz altından çıkarılan, ailelerinden ayrı düşmüş ve aile/yakınlarına ulaşılamayan çocuklara ilişkin çalışmalar Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve diğer birimlerle işbirliği içinde sürdürülmektedir. Tüm çocuklara ilişkin bakanlığımızın sosyal medya hesaplarında bilgilendirme yapılmaktadır” dedi.

‘İL MÜDÜRLÜKLERİ SORUMLU’Yanık, tedavisi tamamlanan çocukların il müdürlükleri tarafından gözetim altına alındığını ve kimliği tespit edilenlerin ailelerine ulaştırıldığını belirtti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Instagram'a
Instagram'a "Atlanamayan Reklamlar" Geliyor!

Instagram, "Reklam Arası" olarak isimlendirdiği yeni bir özelliği test etmeye başladı. Bu özellik, kullanıcılara atlanamayan reklamlar gösteriyor. Bu reklamların süresi ise 3 ila 5 saniye arasında değişiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu