USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adnan Polat açıkladı! Aday olacak mı?

Tüm Spor - Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılıların başkanlık seçiminde yeniden aday olup olmayacağına dair gelen soruya net cevap verdi.

Adnan Polat açıkladı! Aday olacak mı?
15-02-2024 20:18
Google News

Galatasaray’da ÖZETİ| bu sene yapılacak seçim öncesinde eski başkanlardan Adnan Polat’ın yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı iddia ediliyordu. Polat, iddiaları yalanladı.

ADNAN POLAT: ADAY OLMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK

Polat, "Sizin Galatasaray'a başkan adayı olmak gibi bir niyetiniz var mı?" sorusuna "Ben Galatasaray'da görevimi yaptım. Aday olmak gibi bir niyetim yok ama yardımcı olurum. Bence Dursun başkan bir dönem daha görevini sürdürmeli. Yarım kalan işleri tamamlamalı." Ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK: EMANETİ TESLİM EDECEĞİMİZ BİR SEÇİM SÜRECİNE GİRİYORUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada başkanlığa aday olmayacağının sinyalini vererek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uçağın Burnu Neden Tıpkı Palyaço Gibidir?
Uçağın Burnu Neden Tıpkı Palyaço Gibidir?

EL/M-2075 Phalcon, İsrail’in ünlü Elta Systems şirketi tarafından geliştirilen ve 1994 yılında hizmete giren bir sistemdir. Yani görseldeki uçağın tıpkı bir palyaçoyu andıran şekli, sistemsel bir gereklilikten kaynaklanır.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu