USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Acımasız Suçluların Hikayelerini Anlatan 10 Belgesel

Dünya öyle bir hal aldı ki neredeyse her gün şiddet ve suç olaylarına tanık olmaya başladık. Ancak öyle olaylar var ki belgesellere bile konu olmuş durumda. Beyaz perdeden video akış hizmetlerine kadar çeşitli yerlerde yayınlanmış suç belgesellerini sizler için derledik.

Acımasız Suçluların Hikayelerini Anlatan 10 Belgesel
18-10-2022 22:19
Google News

Geçmiş, ÖZETİ| acımasız suçluların öyküleriyle dolu. Bu olayların bazıları o kadar ilginç ve kan dondurucu ki filmlere, dizilere ve hatta belgesellere konu olmuş durumda.

İnsanlığın en karanlık yanlarını gösteren bu suç belgesellerini izlerken, bütün gizemi çözmeye çalışıp kendinizi adeta bir dedektif gibi hissedeceksiniz.

En iyi suç belgeselleri:Brother’s KeeperCapturing The Friedmans (Canım Babacığım)The Fog of War (100 Yılın İtirafları)The Look of Silence (Sessizliğin Bakışı)Making a Murderer (Bir Katil Yaratmak)O.J.: Made in AmericaConversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy)CollectiveAmerican Murder: The Family Next DoorThe Tinder Swindler (Tinder Avcısı)Okuma yazma bilmeyen Ward ailesi, New York'un bir köyünde yaşıyor. Belgesel, dört kardeşten ağabeyini öldürmekle suçlanan Delbert Ward'ı konu alıyor: Brother’s Keeper