USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

ABD Başkanı Joe Biden Demans mı?

ABD Başkanı Joe Biden'ın kameralar önünde yaşadığı tuhaf anlar basında büyük yankı uyandırıyor. Her yeni görüntü ise merak uyandırıcı soruları da beraberinde getiriyor.

ABD Başkanı Joe Biden Demans mı?
14-03-2024 19:47
Google News

Kamera ÖZETİ| karşısında gösterdiği tuhaf tavırlar, boşluğa selam vermesi, tokalaştığı kişiyle tekrar tokalaşmaya çalışması gibi davranışlar derin bir analizi gerektiriyor gibi görünüyor.

Bu olaylar üzerine nöroloji uzmanları, Biden'ın davranışlarını dikkatle incelediler. Birçok uzman, Başkan'ın gösterdiği davranışların demans belirtileri olabileceğini iddia ediyor. Peki bu hareketlerinin sebebi gerçekten de sebebi ‘demans’ olabilir mi?

Her geçen gün yaşanan olaylar, kamuoyunda önemli bir tartışma başlatırken Biden'ın sağlık durumu hakkında daha fazla soru işareti ortaya çıkmasına neden oluyor.

Joe biden

ABD Başkanı Joe Biden, Kuzey Carolina'daki bir üniversitede ülkenin tedarik zinciri kriziyle ilgili 40 dakikalık bir konuşma yaptıktan sonra ilginç bir an yaşamıştı. Konuşması sona erdikten sonra etrafında kimse olmadığı hâlde tokalaşmak için elini uzattı ve bir süre şaşkın gözlerle etrafına bakındı. İşte bu an, Biden ile ilgili iddiaların da doğmasına neden oldu.

Donald Trump'ın danışmanları, 2020 seçim kampanyası sırasında Biden'ın demans hastası olduğunu öne sürmüştü. Ancak birisinin sadece yalnızken tokalaşma hareketi yapması, demans veya alzaymır gibi tanılar için yeterli bir temel oluşturmuyor.

Biden'ın şaşkın davranışı, tıpta anlık bir "konfüzyon" durumu olarak açıklanıyor.