USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

7 Days to Die, Nihayet ERken Erişimden Çıkıyor

The Fun Pimps imzalı zombi oyunu 7 Days to Die, 2013'ten beri erken erişimdeydi. Geliştirici, oyunun bu yaz nihayet 1.0 sürümünün çıkacağını duyurdu. Ancak konsol oyuncularını üzecek bir haber de verildi.

7 Days to Die, Nihayet ERken Erişimden Çıkıyor
21-04-2024 23:17
Google News

The ÖZETİ| Fun Pimps tarafından geliştirilen zombi temalı açık dünya hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, Aralık 2013’te PC ve konsol kullanıcıları için çıkış yapmıştı. Ancak yapım, tam sürüm olarak piyasaya sürülmemişti. Yani neredeyse 11 yıldır “erken erişim” olarak sunuluyordu.

Geçen bu uzun yıllar boyunca oyun tamamlanamadı ve bir türlü tam olarak çıkışını yapamadı. Ancak gelen yeni bir açıklama, nihayet 1.0 sürümün geleceğini ortaya koydu.       

Oyuna sahip olan konsol sahiplerinin tekrar satın alması gerekecek!

The Fun Pimps, paylaştığı bir blog gönderisiyle 7 Days to Die’ın nihayet erken erişim’den çıkacağını duyurdu. Oyunun gelecek yeni güncelleme ile 1.0 sürüme geçeceği ifade edildi. Güncellemenin ayrıca gelişmiş kontrolcü desteği, daha fazla zombi türü, yeni zorluklar ve araçlar gibi özelliklere sahip olacağı da eklendi.

Fakat haberin konsol sahiplerini yakından ilgilendiren üzücü bir kısmı da var. Şirket, eski ve mevcut konsol donanımları arasındaki büyük teknik farklılıklar nedeniyle eski sürümü yükseltmeyeceğini söylüyor. Yani 7 Days to Die’ın hâlihazırda erken versiyonuna sahip Xbox ve PlayStation sahipleri tam sürümü almak için ek bir para ödemek zorunda kalacak. PC tarafında ise böyle bir açıklama yok. Yani PC’de erken erişimi satın alanlar ek ücret ödemeden yeni versiyona ulaşacak.