USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

6+1'li koalisyon neye hazırlanıyor? CHP'li Tanrıkulu'ndan tehdit: 14 Mayıs'tan s

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine haftalar kala anket manipülasyonlarıyla havaya giren 6+1'li koalisyon yandaşları, tehdit ve hesaplaşma yönündeki parmak sallama küstahlığına her gün bir yenisini ekliyor.

6+1'li koalisyon neye hazırlanıyor? CHP'li Tanrıkulu'ndan tehdit: 14 Mayıs'tan s
16-04-2023 12:52
Google News

Haber7 ÖZETİ| - ÖZEL

Bir yandan seçim süreci yaklaşırken diğer yandan Millet İttifakı bileşenlerinin tehditleri devam ediyor. 

“Helalleşeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” ifadeleriyle inandırıcılıktan uzak maskeyle PR yapan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, seçim yaklaştıkça kin ve intikam hırslarını dışa vuruyor. Deprem felaketini fırsat gören ve "Erdoğan buradan şamar yer" diye düşünen zihniyet, bu 'özgüven' ile 'hesaplaşma' ve tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, 'Erdoğan buradan şamar yer' demişti ama...'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, "Erdoğan buradan şamar yer" demişti ama...

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için 'takiye' yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

SEZGİN TANRIKULU: 14 MAYIS'TA DOSTLARIMIZ İÇİN HESAP SORACAĞIZ

TELE 1'de canlı yayına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş için tehditler savurdu. Tanrıkulu seçimleri kazanmaları durumunda Demirtaş'ın hapisten çıkacağını söylerken "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

Tanrıkulu "Selahattin Demirtaş hükümlü değildir. Affa da ihtiyacı yoktur. Aldığı ceza da yoktur." dedi ve 14 Mayıs seçimlerini işaret etti.

14 Mayıs Seçimleri sonrasında 'dostları' için hesap soracakları tehdidinde bulunan CHP'li Tanrıkulu, "Kimdir bunun müsebbibi? Erdoğan'dır. Kürtler de ülkenin demokratları da bunu çok iyi biliyor. Tam da bu nedenle hesap soracağız. Kayyum siyasetinden dolayı hesap soracağız. Gezi davası için hesap soracağız." ifadelerini kullandı.