USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

15 Temmuz'u unutturmayacak sergi: Ezilen Araç ve Özgürlük ve Direniş Hafızası

Haber 7 - 15 Temmuz Derneği, FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin sergi açıyor. Sergide darbeciler tarafından ezilen araçla birlikte fotoğraflar sergilenecek.

15 Temmuz'u unutturmayacak sergi: Ezilen Araç ve Özgürlük ve Direniş Hafızası
06-07-2022 17:40
Google News

15 ÖZETİ| Temmuz Derneği hain darbe girişiminin yaşandığı gece darbecilerin kullandığı tankların altında kalan araçları envanterine kattı. Bu araçları her yıl farklı meydanlarda sergileyen dernek, böylece o gece yaşanan dehşeti hafızalarda diri tutmayı amaçlıyor. Ayrıca darbe girişiminin birinci yıl dönümünde gerçekleştirilen “O An” Fotoğraf ve Video Yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, ezilen araçlarla birlikte sergileniyor. Ezilen Araç & “Özgürlük ve Direniş Hafızası” Fotoğraf Sergisi Güngören’de milletimizle buluşarak 15 Temmuz ruhunu diri tutuyor.

Bu yıl yine farklı yerlerde düzenlenecek olan sergilerin ilki Güngören Belediyesi işbirliği ile gerçekleşiyor. 7 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da Haznedar 15 Temmuz Parkı’nda yapılacak olan serginin açılışını Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri yapıyor