USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

12 ülkede kırmızı bültenle aranıyordu! 42 gözaltı var

12 ülke tarafından Interpol'ün kırmızı bülteniyle aranan 42 şüpheli yakalandı. 1 Ocak'tan bu yana 114 şüpheli yakalanırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Devletimizin nefesi, terör ve iş birlikçilerinin, organize suç örgütlerinin, zehir tacirlerinin, suç odaklarının he

12 ülkede kırmızı bültenle aranıyordu! 42 gözaltı var
19-01-2024 10:43
Google News
12 ÖZETİ| ülke tarafından Interpol'ün kırmızı bülteniyle aranan 42 şüpheli yakalandı. 1 Ocak'tan bu yana 114 şüpheli yakalanırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Devletimizin nefesi, terör ve iş birlikçilerinin, organize suç örgütlerinin, zehir tacirlerinin, suç odaklarının her zaman enselerindedir ve enselerinde olmaya devam edecektir" dedi.Abone ol

13 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-31” operasyonuyla 12 ülke tarafından haklarında INTERPOL’ün kırmızı bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan 42 şüpheli yakalandı. Operasyon devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve İnterpol-Europol Daire Başkanlığı koordinesinde; İl KOM Şube Müdürlükleri ile İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Kırklareli, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Sakarya ve Uşak’ta “KAFES-31”Operasyonları düzenledi.

Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, İran, İsveç, Finlandiya, Kazakistan, Kırgızistan, Mısır, Rusya, Türkmenistan ve Özbekistan ülkeleri tarafından haklarında Interpol’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı olan 42 şüpheli yakalandı.

Operasyon devam ediyor.

Operasyonda yakalanan şüphelilerin; Organize Suç Örgütü Üyeliği, Yasadışı Silah Ticareti, Uyuşturucu Madde Ticareti, Kasten Öldürme, Göçmen Kaçakçılığı, Nitelikli ve Mali Dolandırıcılık, Soygun ve Hırsızlık, Resmi Belgede Sahtecilik ve Vergi Kaçakçılığı suçlarından arama kayıtları olduğu tespit edildi.

1 Ocak 2024 tarihinden bu yana, bugün yapılan Kafes Operasyonları ile birlikte Kırmızı Bültenle aranan 114 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon hakkında, "Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Devletimizin nefesi, terör ve iş birlikçilerinin, organize suç örgütlerinin, zehir tacirlerinin, suç odaklarının her zaman enselerindedir ve enselerinde olmaya devam edecektir" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dünyanın İlk 6G Prototip Cihazı Üretildi
Dünyanın İlk 6G Prototip Cihazı Üretildi

Japonya'da bir teknoloji konsorsiyumu, dünyanın ilk 6G prototip cihazını üretti. Yapılan testlerde, 100 metre mesafede tam 100 gigabit veri aktarımı gerçekleştirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu