USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 aylık hamileydi! 20 aracın karıştığı kazada yaralanan Ceren'den kahreden haber

Adana'da, 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan ve 1 aylık hamile olduğu ortaya çıkan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 aylık hamileydi! 20 aracın karıştığı kazada yaralanan Ceren'den kahreden haber
17-03-2024 19:37
Google News

Kaza, ÖZETİ| 15 Mart saat 17.30 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkan 20 araç birbirine çarptı.

20 ARACIN KARIŞTIĞI KAZADA AĞIR YARALANMIŞTI

Kaza sonrası yol trafiğe kapanırken, diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralıları çıkarıp, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

1 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLMİŞTİ

Ağır yaralı olarak Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Ceyda Gürler Erkoç’un 9 ay önce evlendiği, bir aylık hamile olduğu öğrenildi.

CEREN'DEN ACI HABER

Erkoç, doktorların müdahalelerine karşın dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından Erkoç’un cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Erkoç, Buruk Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Damla Yılan Zehri Nasıl Bu Kadar Çabuk Öldürüyor?
Bir Damla Yılan Zehri Nasıl Bu Kadar Çabuk Öldürüyor?

Bir damla yılan zehri, kanımızı saniyeler içinde pıhtılaştırabilir. Dünya üzerinde tek bir ısırıkla bir insanı öldürebilecek 250'den fazla yılan türü bulunuyor. Peki yılan zehri nasıl bu kadar hızlı ve etkili bir şekilde öldürebiliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu