Gündem

Tunç Soyer’de Dünya Süt Günü mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında bir mesaj yayımlayarak, “Yerel üreticinin ve tüketicinin kazandığı bir süt ekonomisi yarattık, ‘İzmirli’ markası ile tüm süt mamullerini tek çatı altında topladık. Bayındır Süt İş

Tunç Soyer’de Dünya Süt Günü mesajı
01-06-2023 11:44

İzmir ÖZETİ| Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla bugün videolu bir mesaj yayınladı. Videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Soyer, “Yerel üreticinin ve tüketicinin kazandığı bir süt ekonomisi yarattık, ‘İzmirli’ markası ile tüm süt mamullerini tek çatı altında topladık. Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde yaklaşık 100 ton süt işleyecek. Kimse üretmekten vazgeçmeyecek” notu düştü.

Videoda da üreticiler büyükşehir belediyesinin verdiği destekler anlatırken, Soyer üretime üreticiye her türlü desteğe devam edeceklerini belirtti.

Yerel üreticinin ve tüketicinin kazandığı bir süt ekonomisi yarattık, "İzmirli" markası ile tüm süt mamullerini tek çatı altında topladık.

Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde yaklaşık 100 ton süt işleyecek. Kimse üretmekten vazgeçmeyecek.#DünyaSütGünü pic.twitter.com/Q1guTRGzMV

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) June 1, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER