Ekonomi

Borsacı Ferhan Kaya ve birlikte hareket ettiği söylenen 3 kişi tutuklandı

Tehdit suçlamalarıyla hakim karşısına çıkarılan Ferhan Kaya ve 3 kişi tutuklandı.

Borsacı Ferhan Kaya ve birlikte hareket ettiği söylenen 3 kişi tutuklandı
29-04-2024 18:58

BORSAGUNDEM.COM ÖZETİ| - ÖZEL HABER

Borsanın tanınan isimlerinden Ferhan Kaya ve birlikte hareket ettiği öne sürülen 3 kişi, bugün çıkarıldıkları İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği’ndeki duruşmada tutuklandı. Konuyla ilgili olarak sızan bilgilere göre Ferhan Kaya, Beşir Kaya, Talip Oruç ve Orhan Sönmezsoy isimli şahısların, birden fazla kişi ile tehdit suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Adliyeden sızan bilgilere göre, Kaya ve 3 kişiyle ilgili delil ve belgeleri değerlendiren mahkeme, delil yok etme ve müşteki ile tanıklara baskı yapılması şüphesiyle şahısların tutuklanmasına karar verdi. Şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanmadı.

Ferhan Kaya ve 3 kişinin ise ifadelerinde, kendilerine yönelik suçlamaları reddettiği belirtildi. Sorguda Mehmet Akdere, Ahmet Akdere isimlerinin geçtiği de öğrenildi.

Bir süre önce Zorlu Center önünde aracındayken silahlı saldırıya uğrayan Borsacı Mehmet Akdere ile birlikte hareket ettiği konuşulan Ferhan Kaya’nın ismi son zamanlarda Beşiktaş hisseleri ile anılıyordu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER