Teknoloji

Samsung'dan Android 15'li One UI 7 sürprizi!

Samsung, One UI 7 güncellemesi için çalışmalara başladı. Bu da One UI 7 beta programının yakında başlayacağını gösteriyor.

Samsung'dan Android 15'li One UI 7 sürprizi!
08-05-2024 14:13

Samsung, ÖZETİ| One UI 6.1 güncellemesini dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok modele yapay zeka tabanlı Galaxy AI desteğini de verdi. Ancak yeni sızıntılar Android 15 tabanlı yeni One UI 7 paketinin geliştirilmekte olduğunu ortaya koydu.

Samsung One UI 7 beta programı yakında başlayabilir

Samsung'un Galaxy S24 Ultra için One UI 7 üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. S928BXXU2BXE2 kod adlı yeni güncelleme, Samsung'un test platformunda görüldü. Bu, şirketin One UI 7 için beta testlerine yakın zamanda başlayabileceği anlamına geliyor.

Samsung'un resmi sürümden önce One UI 7 beta programı başlatması bekleniyor. Bu program kapsamında şirket, kullanıcı deneyimlerine dayanarak geri bildirimler toplayacak. Galaxy kullanıcılarıyla yeni özellikleri ve iyileştirmeleri test edecek.

Orta seviye Galaxy cihazlara One UI 6.1 güncellemesi!

Orta seviye Galaxy cihazlara One UI 6.1 güncellemesi!

Samsung tarafından yayınlanmaya başlayan Android 14 tabanlı One UI 6.1 güncellemesi şimdi daha fazla cihaz için geliyor...

One UI 7 beta sürümünün ilk olarak Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra için dağıtıma çıkacağını düşünüyoruz. Samsung'un S22 ve S23 serilerinin yanı sıra Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 gibi katlanabilir cihazlar da beta güncellemesine dahil edilecektir.

A55 ve A35 gibi bazı orta sınıf Galaxy A serisi modeller de geniş kapsamlı testler için beta sürümüne alınabilir. Bununla birlikte One UI beta programının ilk etapta yalnızca 7 ülkede kullanıma sunulacağı söyleniyor. Türkiye'nin olup olmayacağı ise belirsiz.

Öte yandan cihazınızın One UI 6.1 alıp almadığını kontrol etmek istiyorsanız, telefonunuzun veya tabletinizin Ayarlar uygulamasından Yazılım Güncellemesi butonuna tıklayarak İndir ve Yükle bölümünden kontrol edebilirsiniz.

Peki ya sizin Galaxy cihazınız One UI 6.1 güncellemesini aldı mı? Eğer kullandıysanız, deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

one ui 7samsung
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER