Teknoloji

Samsung'un Kamera Asistanı Uygulaması Galaxy S21 FE'ye Geldi

Samsung, telefonun kamera deneyimini iyileştiren Kamera Asistanı uygulamasını Galaxy S21 FE cihazlara da getirdi. Ancak bazı özelliklere destek sunulmadı.

Samsung'un Kamera Asistanı Uygulaması Galaxy S21 FE'ye Geldi
19-05-2024 19:57

Samsung, ÖZETİ| 2022 yılının sonlarına doğru “Kamera Asistanı” (Camera Assistant) isimli bir uygulama tanıtmıştı. Bu hizmet, basitçe anlatacak olursak cihazınızdaki kamera deneyimini kişiselleştirip iyileştiriyordu. Otomatik lens değiştirmeden yakalama hızını ayarlamaya, görselleri yumuşatmadan fotoğraf modunda video kaydı alma gibi birçok özellik bu uygulamada mevcuttu.

Uzun süredir şirketin amiral gemisi telefonları uygulamadan yararlanabiliyordu. Şimdi ise daha eski bir cihazı kullananları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Şirket, Galaxy S21 FE’ye sessiz sedasız Kamera Asistanı desteği kazandırdı.

Bazı özellikler kullanılamıyor

Kamera Asistanı’nın Galaxy S21 FE’de ne zaman sunulduğu bilinmiyor. Ocak ayında bile gelmiş olabileceği söylense de yeni yeni fark edilmeye başladı diyebiliriz. Cihazın kullanıcıları, uygulamadan şu anda yararlanabiliyorlar. İndirip kurduğunuzda, kamera ayarları kısmından özelliklerine ulaşabiliyorsunuz. Uygulamaya buradan ulaşmanız mümkün.

Ancak Galaxy S21 FE kullanıcılarını üzecek bir haber de var. Kamera Asistanı’nın tüm özelliklerine Galaxy S21 FE’den ulaşmak maalesef mümkün değil. Gelen bilgilere göre zorlu aydınlatma koşullarında yakınlaştırmalı çekimler yapmak için telefonun ana kameraya geçmesini önleyen otomatik lens değiştirme bulunmuyor. Ayrıca HDR görüntü yakalama özelliğini devre dışı bırakma da S21 FE’de yok.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER