Teknoloji

Pirelli, 22 yıl önce piyasaya sürülen otomobil için lastik üretti!

Pirelli 22 yaşındaki otomobil için lastik üretti! Ferrari Enzo için üretilen lastiklerin detayları haberimizde...

Pirelli, 22 yıl önce piyasaya sürülen otomobil için lastik üretti!
09-05-2024 00:33

Yeni ÖZETİ| otomobiller için her dönem lastik bulabilirsiniz. Zira otomotiv endüstrisi lastik ve jant ebatları konusunda belirli standartlara sahip. Peki ya Ferrari Enzo gibi gerçekten özel bir otomobile sahipseniz acaba Maslak Oto Sanayi'ye gittiğinizde yeni lastik bulabilir misiniz? Pirelli 22 yıl önce piyasaya çıkan Ferrari Enzo için yeniden lastik üretti. İşte detaylar…

Pirelli 22 yıllık Ferrari Enzo için yeniden lastik üretti!

Lüks bir restorana gittiğinizi düşünün. İçeriye baktığınızda oraya çok sık gelen müşteriler için özel bir alanın ayrıldığını ve o alanda daha özel siparişlerin alındığını göreceksiniz. Bu ve buna benzer durumlar endüstri ve sanayi ortamında da var. Bunun en güzel örneği ise Pirelli tarafından Ferrari Enzo için 22 yılın ardından üretilen yeni lastikler.

Eski otomobiller için yeni lastik bulmak biraz güç. Hele bir de otomobiliniz Ferrari Enzo gibi özel bir modelse. Zira her ne kadar Enzo'ya eski demek bir hakaret olsa da otomobil 22 yaşında. Ve aradan geçen süreçte hem güvenlik bakımından hem de estetik kaygılar bakımından çok şey değişti. Pirelli'de hem eskinin retro görüntüsünü kaybetmemek hem de yeni dönemin otomobil teknolojilerini buluşturmak istedi.

Sıfır otomobil satışları düştü mü? İşte Nisan ayının en çok satanları!

Sıfır otomobil satışları düştü mü? İşte Nisan ayının en çok satanları!

Sıfır otomobil satışlarında düşüş mü var? İşte sizin için hazırladığımız 2024 Nisan ayı en çok satılan sıfır km otomobiller listesi!

Bu isteğin ışığında geçtiğimiz çarşamba günü Ferrari Enzo için yeni bir lastik ürettiğini duyurdu. Enzo için üretilen yeni Pirelli P Zero Corsa System lastikler OEM kavramının karşılığını sonuna kadar veriyor. Otomobilin orijinal lastik boyutları (önler 245/35ZR19, arkalar 45/35ZR19) ve tasarımları ile birebir olan bu lastikler yeni teknolojiyi de beraberinde sunuyor.

Peki siz Pirelli markasının 22 yıl aradan sonra Ferrari Enzo için sıfır lastik üretmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olabilirsiniz…


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER