Teknoloji

Mark Zuckerberg'den Apple Vision Pro Yorumu - Webtekno

Mark Zuckerberg, çalışanlarıyla gerçekleştirdiği bir toplantıda Apple Vision Pro ile ilgili konuştu. Zuckerberg, Apple'ın karma gerçeklik gözlüğünün yeni bir şey sunamadığını söyledi.

Mark Zuckerberg'den Apple Vision Pro Yorumu - Webtekno
09-06-2023 10:14

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple, hafta başında WWDC 2023 etkinliğinin lansman etabını gerçekleştirdi. Bu etkinlikteki en önemli ürün, hiç şüphesiz "Vision Pro" isimli karma gerçeklik gözlüğü oldu. Ciddi anlamda etkileyici özelliklere sahip olan gözlük, 2024 yılı itibarıyla 3.499 dolar karşılığında satın alınabilecek. 

Apple Vision Pro, oldukça yenilikçi bir ürün olarak karşımıza çıksa da türünün tek örneği değil. Örneğin Meta -eski adıyla Facebook- yıllardır bu tür ürünler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta şirket, geçtiğimiz haftalarda da Quest 3 ismini verdiği yeni karma gerçeklik gözlüğünü tanıttı. Karma gerçeklik sektörüyle ilgili gelen son haberler ise Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in Apple Vision Pro'yu çok da beğenmediğini gözler önüne seriyor.

Zuckerberg: İstediğim gibi değil!

Mark Zuckerberg Apple Vision Pro açıklaması

Meta çalışanları ile bir toplantı gerçekleştiren Zuckerberg, bu toplantıda Apple'ın, Meta Quest 3'ün üzerine bir şeyler koyamadığını söyledi. Karma gerçeklik gözlüğü için "istediğim gibi değil" diyen Meta CEO'su, ürünün yine de önemli olduğunu belirtti. Mark Zuckerberg'e göre Apple Vision Pro, bilgisayar dünyasının geleceği için yeni bir vizyon oluşturuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER