Teknoloji

Lexus LBX Türkiye’de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Lexus LBX Türkiye fiyatı resmi olarak belli oldu! Gelin aracın paketlerine ve özelliklerine birlikte göz atalım.

Lexus LBX Türkiye’de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri
29-04-2024 15:22

Otomobil ÖZETİ| dünyasının prestijli isimlerinden Lexus, son teknoloji ve tasarım harikası olan yeni modeli LBX ’i bugün Türkiye ’de tanıttı. Özel bir etkinlikle otomobil severlerin beğenisine sunulan Lexus LBX, 4 farklı paketle birlikte gelecek ve çeşitli kişisel tercihlere uygun geniş bir renk yelpazesine sahip olacak.

Lexus LBX paketleri, özellikleri ve fiyatı:

Modelin ‘LBX Atmosferleri' başlığı altında sınıflandırılan iç mekan tasarım konseptleri, ‘Elegant', ‘Relax', ‘Emotion' ve ‘Cool' gibi farklı tarzları yansıtıyor ve her biri benzersiz bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Örneğin ‘Elegant' paketi 18 inç parlak alüminyum alaşımlı jantlar ve dokunmatik multimedya ekran gibi premium özelliklerle öne çıkarken, ‘Relax' paketi daha sakin ve konforlu bir deneyim sunmak üzere tasarlanmış.

Gelin her paketin teknik özelliklerine tek tek göz atalım:Lexus LBX Elegant:18 inç parlak alüminyum alaşım jantlar9,8 inç dokunmatik multimedya ekranı6 hoparlörlü Premium ses sistemiAkıllı telefon entegrasyonuAkustik ön camlarOtomatik yanan uzun farlar (AHB)Acil Durum Direksiyon Desteği (ESA)Acil Durum Sürüş Durdurma Sistemi (EDSS)Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve FrenlemeKavşakta Çarpışma Önleme SistemiÖnden Yaya AlgılamaTrafik İşareti Algılama sistemiŞerit Takip AsistanıE-Latch – Güvenli Çıkış AsistanıLED Bagaj AydınlatmasıTek renk gövde seçenekleriLexus LBX Emotion:18 inç koyu gri işlenmiş alaşım jantlarKarartılmış camlarÇift renk gövde seçenekleriLexus LBX Relax:18 inç parlak alüminyum alaşım jantlar13 hoparlörlü Mark Levinson Premium Surround ses sistemi3 kollu deri direksiyonAdaptif Uzun Hüzme Far S istemi (AHS)Akusik ön ve ön yan camlarVirajlarda yardımcı aydınlatma özelliği – LEDYüksek çözünürlüklü dijital hız göstergesiIsıtmalı direksiyonElektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, 8 yönlüLED ön sis farlarıTek Renk gövde seçenekleriLexus LBX Cool:18 inç koyu gri işlenmiş alaşım jantlarÖn cama yansıyan renkli gösterge ekranıSüet kapı iç panel kaplamasıSüet kaplamalı ön konsolSüet kol dayama ünitesiEtkinlikte Lexus LBX’in dört farklı paketinin her birinin başlangıç fiyatları da açıklandı:Lexus LBX Elegant: 2.290.000 TLLexus LBX Emotion: 2.390.000 TLLexus LBX Relax: 2.575.000 TLLexus LBX Cool: 2.650.000 TL

Bu fiyatlandırma, markanın her bir paket seçeneğinin sağladığı özel özellikler ve materyaller göz önünde bulundurularak yapılmış.

Lexus LBX Türkiye sunumunun ardından, katılımcılar araç hakkında daha fazla bilgi almak ve gösterilen modelleri yakından incelemek üzere standları ziyaret etti ve biz de oradan sizlere bildirdik.

Şık tasarımları, detaylı özellikleri ve sürüş deneyimini üst seviyeye çıkaran yenilikleri ile bu yeni model, otomobil piyasasında kendine sağlam bir yer edinmeye hazır görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

lexus lbxlexus lbx fiyatılexus lbx türkiye
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER