Spor

Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Hatayspor hangi kanalda, şifresiz mi?

Trendyol Süper Lig maçında Fenerbahçe-Hatayspor maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Hatayspor hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta olduğu merak edilirken bu akşam büyük mücadelede Fenerbahçe-Hatayspor maçı şifresiz mi ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Pek

Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Hatayspor hangi kanalda, şifresiz mi?
19-10-2023 14:53

Fenerbahçe- ÖZETİ| Hatayspor maçı ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. Spor tutkunlarının merakla beklediği Fenerbahçe- Hatayspor maçı şifresiz mi ve Fenerbahçe- Hatayspor maçı hakemi kim olduğu gündeme geliyor. Büyük karşılaşma bugün gerçekleşiyor. Fenerbahçe- Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe- Hatayspor hangi kanalda, şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

22-10-2023 FENERBAHÇE VS HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK? Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki Trendyol Süper Lig maçı, Bein Sports 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

FENERBAHÇE-HATAYSPOR MAÇI BEIN SPORTS 1 CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİBein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE-HATAYSPOR MAÇI HANGİ GÜN?Fenerbahçe-Hatayspor Maçı, 22 Ekim Pazar günü oynanacak.

FENERBAHÇE-HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?Fenerbahçe-Hatayspor Maçı, saat 19:00 başlayacak.

FENERBAHÇE-HATAYSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?Fenerbahçe ve Hatayspor, karşı karşıya geleceği Trendyol Süper Lig maçı, İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER