Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parkta ölen Edanur Gezer isyanı: Göz göre göre hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de parkta İBB'nin kazı çalışmasında oluşan su birikintisinde boğularak ölen 5 yaşındaki Edanur Gezer ile ilgili CHP'li belediyeleri tedbirsizlikle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parkta ölen Edanur Gezer isyanı: Göz göre göre hayatını kaybetti
29-04-2024 15:42
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, Küçükçekmece'de parkta İBB'nin kazı çalışmasında oluşan su birikintisinde boğularak ölen 5 yaşındaki Edanur Gezer ile ilgili CHP'li belediyeleri tedbirsizlikle eleştirdi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın gündeminde Küçükçekmece'de sahildeki parkta İBB'nin kazı çalışmasında oluşan su birikintisinde boğularak ölen 5 yaşındaki Edahur Gezer vardı.

Mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı

Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta en basit tedbir alınmadığı için 5 yaşındaki çocuğumuz göz göre göre hayatını kaybetti. Gece kulübünde 29 kardeşimizi, Teleferikte 1 vatandaşımızı ihmallerde kurban verdik. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı. Teleferik sorumlusunu neredeyse demokrasi kahramanı ilan edeceklerdi. 6 Şubat'ta nasıl tavır aldıklarını hatırlıyoruz. Devletimizin kurumlarına karşı linç kampanyası yürüttüler. Resmi kurumlarımız, askerimiz, polisimiz yardım ve kurtarma görevlilerimiz fütursuzca eleştirildi. Bu kirli kampanyayı sırf oy tercihinden dolayı depremzedeleri hedef alacak kadar ileri götürdüler. Bu depremleri son bir asırda maruz kaldığımız afetti." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER