Teknoloji

Chery Tiggo9'u Tanıttı: İşte Özellikleri

Chery, amiral gemisi statüsü koyduğu yeni SUV modeli Tiggo9'u tanıttı. 2024'ün sonlarında piyasaya sürülecek otomobil, şık bir tasarıma ve eşsiz özelliklere sahip.

Chery Tiggo9'u Tanıttı: İşte Özellikleri
28-04-2024 16:08

Bir ÖZETİ| süredir Türkiye pazarında olan ve uygun fiyat politikası ile vatandaşların en çok tercih ettiği markalardan bir tanesi hâline gelen Chery, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı kapsamında yeni otomobilini tanıttı. "Tiggo9" olarak isimlendirilen otomobil, satışa sunulduğu her ülkede ilgi görmeyi başaracak gibi duruyor.

Chery Tiggo9, kardeşleri olan Tiggo8 ve Tiggo7'ye benzer bir tasarım dilini benimsiyor. Ancak bu SUV, diğerlerinden daha kalıplı. Kapalı bir ızgara tasarımının benimsendiği otomobil oldukça lüks görünüyor. LED destekli farlar ve ek aydınlatmalar ile gövdeye gömülü kapı kolları da aracın dikkat çekici tasarım detayları arasında bulunuyor.

Karşınızda Chery Tiggo9

Chery Tiggo9

Chery, Tiggo9'un iç tasarımının görüntülerini paylaşmadı. Ancak şirket, kabinle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şirketin açıklamasına göre Tiggo9, 15,6 inç büyüklüğünde 2.5K çözünürlük sunan bir ekranla donatılacak. Araçta 3 boyutlu dikişler kullanılarak oluşturulan koltuklar ise üst düzey konfor vadedecek.

Chery Tiggo9 tasarım

Chery'nin yeni amiral gemisi SUV modeli, fişli hibrit motor seçeneği sunacak. Araçta, 175 kW güç ve 385 Nm tork üreten 2.0 litrelik turbo motora, 165 kW gücündeki 3DHT elektrikli motor eşlik edecek. Şirkete göre fişli hibrit model, WLTC standartlarına göre 1.400 kilometreyi aşan menzil sunacak. Öte yandan; aracın içten yanmalı versiyonlarının bulunacağını da söyleyelim.

Chery Türkiye güncel fiyat listesi için:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER