USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Starfield’ı Sevenler İçin Birebir 10 Oyun - Webtekno

Bethesda'nın oyuncular arasında daha çıkmadan tartışma konusu olan yeni göz ağrısı Starfield'a benzeyen 10 oyunu derledik.

Starfield’ı Sevenler İçin Birebir 10 Oyun - Webtekno
04-09-2023 18:09
Google News

Çıktığı ÖZETİ| gibi oyun dünyasının gündemine bomba gibi düşen Starfield, aylar öncesinden de sürekli konuşuluyordu. Kimileri oyunu dört gözle beklerken kimileri de oyuna yönelik heyecanın gereksiz büyüdüğünü ve oyunun bunu karşılayamayacağını söylüyordu. Fakat ilk deneyimlere baktığımızda oyunun gayet beğenildiğini görüyoruz.

Fakat Starfield oldukça katı sistem gereksinimlerine sahip olan bir oyun. Zira minimum GTX 1070 Ti ekran kartı ve 125GB depolama alanı talep eden, devasa bir oyundan bahsediyoruz. Bilgisayarınız böyle bir oyunu kaldırmayabilir, özgürlüğü uzay konseptinde tatmak istemeyebilirsiniz veya en basitinden Starfield’ın türünü seviyorsanız benzerlerini merak edebilirsiniz. Listemizde her bir durum için oyun var.

Starfield Benzeri 10 Oyun:

Fallout 4No Man’s SkyThe Outer WorldsThe Elder Scrolls V: SkyrimStar Wars Jedi: SurvivorMass Effect Legendary EditionThe Outer WildsAstroneerDestiny 2Star CitizenStarfield özgürlüğünü kıyamet sonrası bir dünyada tadın: Fallout 4