USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sonunda gördük: Makyajlı Skoda Scala ve Kamiq!

Skoda sonunda makyajlı Scala ve Kamiq modellerini gösterdi! Peki değişiklikler neler? İşte detaylar ve yenilikler...

Sonunda gördük: Makyajlı Skoda Scala ve Kamiq!
25-07-2023 20:12
Google News

Türkiye ÖZETİ| ve Avrupa ülkelerinde oldukça sevilen VAG Grubu ailesinden yeni modeller gelmeye devam ediyor. Volkswagen çatısı altında bulunan Çekli otomobil üreticisi Skoda yeni modellerini sonunda ortaya çıkardı. Markanın C segment hatchback sınıfına girmesine rağmen bizlere stationwagon otomobilleri anımsatan Skoda Scala ve B segmenti crossover SUV modeli olan Skoda Kamiq modellerinin makyajlı versiyonları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Makyajlı Skoda Scala ve Kamiq!

VAG Grubu ailesinde yer alan Skoda 2023 yılındaki büyük tanıtımlara hazırlanıyor. Markanın gözdeleri arasında bulunan Scala ve Kamiq modelleri de makyajlandı. Araçlar 1 Ağustos 2023 tarihinde tanıtılarak görücüye çıkacak. Fakat Skoda takipçilerinin heyecanına ortak olmak için yeni makyajlı modellerden ilk teaser görüntülerini yayınladı.

Skoda Scala

Yeni gelen görüntülere bakıldığında Kamiq modelinde Skoda tasarım çizgilerinin bozulmadığını görüyoruz. Ufak değişiklikler geçiren ön panjur heybetli duruşunu sergilemeye devam ediyor. Ancak marka ön farlar üzerinde yer alan şerit LED şeklindeki gündüz farlarında bazı değişiklikler yapmış. Skoda'nın makyajlı yeni Kamiq modeli daha ince bir LED gündüz farına sahip olacak.


Skoda Kamiq

Kamiq modelinin arka tarafına geldiğimizdeyse tasarım dilinde büyük değişiklikler olmadığını görüyoruz. Marka otomobilin bagaj kapağından başlayarak daha keskin hatlar kullanmayı tercih etmiş. Ayrıca LED stop lambaları da önemli oranda incelmiş.

Skoda Scala

Scala modelinde de genel yapıda büyük değişiklikler yok. Kamiq modelinde olduğu gibi daha sivri hatlar ve inceltilmiş far tasarımları uygulanmış. Modelin geri kalanındaysa Scala hatları büyük oranda korunmuş. Skoda her iki model içinde “hafif” olarak adlandırılacak tazeleme makyajları yapmış diyebiliriz. 1 Ağustos'ta tanıtılarak görücüye çıkan modeller 2026 veya 2027 yılında satışa sunulacak.

Skoda Kamiq

Bu gecikmenin en büyük sebebiyse VAG Grubu'nun ilk etapta elektrikli otomobillere yönelmiş olması. Araçlar piyasaya sürüldüğünde içten yanmalı veya hibrit ünitelere sahip olup olmayacağı bilinmiyor. Konuyla ilgili olarak Skoda'dan veya VAG Grubu ailesinden bir açıklama gelmedi.

Kimsenin konuşmadığı yerli zırhlı Hummer: BMC Tulga!

Kimsenin konuşmadığı yerli zırhlı Hummer: BMC Tulga!

Kimsenin konuşmadığı yerli ve milli zırhlı otomobil BMC Tulga IDEF 2023 fuarında görücüye çıkıyor! İşte detaylar...

Peki siz yenilenmiş makyajlı Skoda Scala ve Skoda Kamiq hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalını takip edebilirsiniz.