USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung'un büyük ayıbı: Son derece önemli bir özellik desteklenmiyor!

Teknoloji devi Samsung, kullanıcıların severek kullandığı ve özellikle Apple gibi rakiplerin önem gösterdiği bir özelliği artık desteklemiyor.

Samsung'un büyük ayıbı: Son derece önemli bir özellik desteklenmiyor!
07-09-2023 00:10
Google News

Teknoloji ÖZETİ| devi Samsung'un mobil cihazlarında kullandığı One UI kullanıcı arayüzüyle ilgili dikkat çekici bir detay aktarıldı. Aktarılan bilgilere göre One UI, özellikle Apple cihazlarında sıklıkla kullanılan önemli bir özelliği desteklemeyecek. İşte detaylar

Samsung, pil sağlığınızı göstermiyor!

Samsung One UI için yayımlanan 6.0 güncellemesiyle birlikte arayüzde birçok önemli değişikliğe gidildi. Fakat arayüz, kullanıcıların cihazlarının batarya sağlığı ile ilgili bilgi alabilecekleri özellikleri desteklemeyecek şekilde geliştirdi.

Batarya sağlığı gibi önemli bir hususta bilgi alamayacaklarını öğrenerek hayal kırıklığına uğrayan One UI kullanıcıları, söz konusu güncellemeyi büyük bir tepkiyle karşıladı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, Samsung'un doğru bir adım atmadığını gözler önüne serer nitelikte.


Samsung

Android 14'ten bahsettiğimiz bu günlerde, kullanıcıların önemseyerek takip ettikleri bir özelliğin kullanımdan kaldırılmış olması gerçekten de dikkat çekici bir detay. Şirketin söz konusu eksikliği giderip gidermeyeceği ise dikkatle takip edilen detaylar arasında.

120W hızlı şarj, Snapdragon 8 Gen 3 ve dahası: Xiaomi 14 için tarih verildi!

120W hızlı şarj, Snapdragon 8 Gen 3 ve dahası: Xiaomi 14 için tarih verildi!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modellerini içeren Xiaomi 14 ailesi geliyor. İşte Xiaomi 14'ün tanıtım tarihi.

Arayüz dâhilinde göremeyeceğiniz diğer özellikler de şu şekilde:

Bataryanın maksimum şarj kapasitesiİlk kullanım tarihiŞarj voltajıBataryanın üretim tarihi

Bu bağlamda, artık cihaz üzerinden önemli batarya verilerinize kolay bir şekilde ulaşamayacağınızı açıkça söyleyebiliriz. İlerleyen süreçte, batarya performansınızın takibini sağlamak üzere üçüncü parti bir uygulama kullanmanız gerekecek.

Peki, sizler bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Samsung, yayımlayacağı güncellemelerde bu hususa el atacak mı? Görüşlerinizi ve tahminlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

OneUIsamsung
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Son 6 Yılda Türkiye'ye Geri Getirilen Tarihi Eser Sayısı
Son 6 Yılda Türkiye'ye Geri Getirilen Tarihi Eser Sayısı

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Birol İnceciköz, son 7 yılda ülkemize geri getirilen tarihi eserlerin sayısını açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu