USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kurum'dan İmamoğlu'na Erdoğan cevabı!

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulundu. Kurum, 'Gündemi yine İstanbul dışına çıkartıyor. Gündem Ekrem Bey'in burayı basamak görme meselesi.' dedi.

Kurum'dan İmamoğlu'na Erdoğan cevabı!
06-02-2024 00:07
Google News

Cumhur ÖZETİ| İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'un açıklamalarından satırbaşları:

"EKREM İMAMOĞLU'NA ERDOĞAN CEVABI"

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri ile ilgili de konuşan Kurum;

Gündemi İstanbul dışına çekme amaçlı, saygı ifadelerinden uzak bir siyasetle bir yere varamazsınız. Hatay'ın oradaki suyunu kim getirdi. Konya Büyükşehir getirdi. Sen koca Büyükşehir Belediyesiysen niye 10 bin konut yapmadın, niye oradaki altyapıyı çözme iradesini ortaya koymadın.

Lafa geldi mi çok laf. Bunu söyleyecek yüzleri yok. Heybeleri boş. İstanbul'da verdiği vaatlerinin hiç birini tutmamış bir irade şimdi kalkmış insanları böyle söyleyerek samimiyetten uzak bir şekilde kutuplaştırıyor. Gündemi yine İstanbul dışına çıkartıyor. İstanbul'un meselesi değil, İstanbul'un metrosu, konutu, afeti değil, vatandaşın çilesi değil. Gündem ne? Ekrem Bey'in gündemi farklı gündemlere taşıma, burayı basamak görme meselesi. Bunu artık öğrendik. Bu senaryolar artık bitti.

Depreme karşı hiçbir adım atmayacaksınız, 115 bin konut sözü verip 5 bin konut yapacaksınız. Samimi gibi gelip şimdi de Hatay'dan bahsedeceksiniz. Sizin samimiyetinize kim inanır?