USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu, Akşener'i ekarte etti! Yeni ekürisi İmamoğlu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masaya 'kumar masası' benzetmesi yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ekarte etti. Kılıçdaroğlu'na son açılış töreninde İmamoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Akşener'i ekarte etti! Yeni ekürisi İmamoğlu
27-03-2023 01:12
Google News
HABER ÖZETİ|

CHP Genel Başkanı ve altılı masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, masadan kalkıp zehir zemberek sözler söyledikten sonra ittifaka geri dönen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ekarte etti. Kılıçdaroğlu, Bağcılar'daki Ebubekir Meydanı ve İBB Kadın Merkezi açılışına CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile katıldı. Daha önce Adana'da, İzmit'te, Beylikdüzü'nde ve Bostancı'daki törenlere birlikte katılan Kılıçdaroğlu ve Akşener ikilisi, seçim sathına girilen kritik dönemde ayrı düştü.

İYİ Parti gaz mı alıyor? Esti, gürledi, yağmadıİYİ Parti gaz mı alıyor? Esti, gürledi, yağmadı

Katıldığı programlarda ve etkinliklerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp, defaatle 'kazanacak aday' vurgusunda bulunan Meral Akşener, Mart ayının ilk günlerinde 2 yıllık altılı masa ittifakının iç yüzünü kamuoyuna sermiş, masa hakkında ağır ithamlarda bulunmuştu.

6'lı masanın yeni formülüne hukuk engeli: Anayasanın açık ihlali6'lı masanın yeni formülüne hukuk engeli: Anayasanın açık ihlali

3 Mart'ta ayrılık minvalinde bir konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kumar ve noter benzetmelerini de içerecek şekilde, "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür. Biz imzamızın ve sözümüzün arkasındayız. Ancak ne kumar ne noter masasında olmayacağız" demişti.