USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Google, Yeni Sohbet Botu Bard'ı Erken Erişime Açtı

Google, ChatGPT ve Bing rakibi olacak yeni sohbet botu Bard'ı erken erişime açtı. Sohbet botuna şimdilik ABD ve Birleşik Krallık'tan sınırlı sayıda insan erişebilecek.

Google, Yeni Sohbet Botu Bard'ı Erken Erişime Açtı
21-03-2023 22:27
Google News

ABD merkezli ÖZETİ| Google da yapay zekâya yönelik hamlelerini son günlerde artıran şirketler arasındaydı. Teknoloji devi, yakın zamanda sağlık alanında devrim yaratabilecek yapay zekâ ortaklıkları yaptığını duyurmuştu. Buna ek olarak ChatGPT’ye bir rakip olacak bir sohbet botu üzerinde de çalışıyordu.

Google’ın “Bard” adını verdiği bu sohbet botunun erken erişimi ise bugün açıldı. ChatGPT ve Bing’e rakip olacak yeni yapay zekâ aracına şimdilik yalnızca belli ülkelerden erişilebilecek.

Bard, Birleşik Krallık ve ABD’de erişime açıldı

Google’ın açıklamalarına göre yeni sohbet botu, ilk olarak ABD ve Birleşik Krallık’ta yer alan sınırlı sayıda kullanıcı için açık olacak. Kullanıcılar, şirketin paylaştığı "bard.google.com" adresinden bekleme listesine katılabilecekler. Teknoloji devi, botun farklı ülkelere de geleceğini söylese de bunun ne zaman olacağına dair kesin bir tarih vermedi.