USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de Slovacko maç kafilesi belli oldu

Haber 7 - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'de Slovacko maç kafilesi belli oldu
01-08-2022 14:53
Google News

UEFA Avrupa ÖZETİ| Ligi 3. ön eleme turunda 4 Ağustos'ta Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

UEFA'nın resmi internet sitesine göre Fenerbahçe, Slovacko maçı öncesinde 25 kişilik oyuncu listesi bildirdi. Listede yeni transferler Luan Peres ile Gustavo Henrique yer alırken, Lemos ile Berisha'nın da kadroda yer aldığı gözlerden kaçmadı. Kadroda olmayan isimler arasında sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Joao Pedro ve İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Pelkas ile Tisserand'ın da isimlerinin yer almadığı gözlendi. 

Listede uzun süre sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra takımda düşünülmeyen Max Meyer, Steven Caulker ve Samatta da kadroda yer almadı. Sarı Lacivertliler'in yeni transfer Tiago Çukur da UEFA kadrosunda olmayan isimlerden biri oldu. 

Kadroda şu isimler yer aldı:

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Gustavo Henrique, Luan Peres, Mauricio Lemos, Filip Novak, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Deigo Ross, Enner Valencia, Joshua King, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Miguel Crespo, Burak Kapacak, Emre Mor, Mergim Berisha, Serdar Dursun, Bright Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Slovacko maçlarının oyuncusu listesini UEFA'ya bildirdi.

Mergim Berisha
Luan Peres
Gustavo Henrique
Mauricio Lemos

İrfan Can Kahveci
Joao Pedro
Dimitris Pelkas
Marcel Tisserand
Serdar Aziz pic.twitter.com/iyihpXlJuk

— Tümspor (@Haber7_Spor) August 1, 2022