USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı canlı izle | beIN Sports HD1 internet yayını seyret

Haber 7 - Süper Lig 2022-2023 sezonunun kapanış karşılaşması Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasında oynanıyor. Bu karşılaşma ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden müsabakanın

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı canlı izle | beIN Sports HD1 internet yayını seyret
08-08-2022 21:06
Google News

Türkiye'de ÖZETİ| futbol heyecanı yeniden başladı. Süper Lig'de ilk haftanın programı bugünkü Fenerbahçe Ümraniyespor maçıyla son buluyor. Bu karşılaşma ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Her iki takım da son hazırlıklarını tamamlarken Ülker Stadyumu da saat 19.00 itibariyle taraftarına kapılarını açtı. Diğer taraftan müsabakanın hakemleri de duyuruldu. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı nasıl izlenir? İşte, ilk haftanın son karşılaşmasını internetten ve TV'den izleme yöntemleri...

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe Ümraniyespor maçı, Türkiye'de beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak seyredilebiliyor. Ayrıca beIN Connect uygulamasında da maç takibi yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Fenerbahçe Ümraniyespor karşılaşmasına dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Slovacko karşısındaki gol sevinci

NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasındaki Süper Lig 1. Hafta karşılaşması, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başlıyor. Sarı-Lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda ligin yeni ekibini ağırlarken on binlerce taraftar müsabakayı tribünlerden takip ediyor. Maç öncesi PassoLig sistemi üzerinden satışa sunulan 45 bin 442 biletin 45 bin 435'i tükendi. Ümraniye tribününde de 788 biletin 237'si satıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HAKEMLER

Yaşar Kemal Uğurlu (Hakem)

Serkan Olguncan (1. Yardımcı Hakem)

Serkan Çimen (2. Yardımcı Hakem)

Mert Güzenge (Dördüncü Hakem)

Özgür Yankaya (VAR)

Erkan Engin (AVAR)

Karşılaşmanın saha içi hakemleri ile VAR ve AVAR'ı Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı Merkez Hakem Kurulu'ndan atanıp TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

FENERBAHÇE:

ÜMRANİYESPOR:

Müsabakaya son bir saat kala Fenerbahçe ile Ümraniyespor kulüpleri sosyal medya hesaplarından ilk 11 oyuncularını duyurdu.

Tomislav Glumac, Ümraniyespor

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

FENERBAHÇE: Serdar Aziz, Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Joao Pedro

ÜMRANİYESPOR: (Eksik oyuncu bulunmuyor)

Yeni sezona Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe, 8 futbolcuyu bonservisle; 4 futbolcuyu da kiralık olarak renklerine bağladı.

Birinci transfer döneminde Diego Rossi, Luan Peres; Joao Pedro, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma ile anlaşma sağlandı.

Aynı dönemde Kim Min-Jae, Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan, Arda Kurtulan, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Berke Özer, Jose Sosa ve Murat Sağlam'la yol ayrımına gidildi.

Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor da, yaz transfer döneminde Ermir Lenjani, Geraldo, Durel Avounou; Allyson, Onur Atasayar, Adel Bettaieb, Serkan Kırıntılı, Isaac Sackey, Valentin Gheorghe, Mert Yılmaz ve Nika Gagnidze ile sözleşme yaptı. 

Idrissa Camara, Alim Öztürk, Mevlüt Erdinç, Yacine Bammou; Ercan Coşkun, Yusuf Gültekin, Burak Ögür, Fuat Bavuk, Emirhan Çalışkan, Avdija Vrsajevic, Stefano Napoleoni ve Yunus Mertoğlu da aynı dönemde takımdan ayrıldı.