USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Slovacko maçı canlı izle | EXXEN UEFA Avrupa Ligi internet yayını seyret

Haber 7 - UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Çekya ekibi Slovacko'yu evi Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor. Bu müsabaka, Türkiye'de EXXEN uygulamasından canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Karşılaşmayı on binlerce Fenerbahçeli tribünden takip ederken, milyonl

Fenerbahçe Slovacko maçı canlı izle | EXXEN UEFA Avrupa Ligi internet yayını seyret
04-08-2022 19:40
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. Eleme turunda Çekya'dan FC Slovacko ile kozlarını paylaşıyor. Binlerce futbol tutkununun ekran başından takip ettiği müsabaka, ülkemizde EXXEN adlı dijital platformda canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. İki takım arasındaki ilk maç bugün (4 Ağustos Perşembe) oynanırken, rövanş müsabakası 11 Ağustos'ta düzenlenecek. Peki, Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, kritik müsabakayı internetten seyretme yöntemleri...

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Yüz binlerce futbolseverin adeta ekrana kilitlendiği Fenerbahçe Slovacko maçı, ülkemizde EXXEN adlı dijital video uygulamasından canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor.

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları önceki sezona benzer şekilde bu yıl da EXXEN'de yayınlanıyor. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Slovacko arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu karşılaşması 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Diğer taraftan müsabaka öncesinde Fenerbahçe Yönetiminin satışa sunduğu 45 bin 442 biletin tamamı tükendi.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

FENERBAHÇE: Ertuğrul, Osayi-Samuel, Szalai, Henrique, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, Emre Mor, Lincoln Henrique, Valencia

SLOVACKO: Nguyen, Reinberk, Hofman, Kadlec, Doski, Danicek, Petrzela, Travnik, Havlik, Holzer, Kalabiska

Fenerbahçe ile Slovacko kulüpleri, kritik müsabakanın ilk 11'lerini karşılaşmaya son bir saat kala sosyal medya hesapları üzerinden açıklayacak.

JORGE JESUS: "TARAFTAR BİZE İNANSIN..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçı öncesinde katıldığı basın toplantısında: "Derin bir kadromuz var. Bu tarz sakatlık durumlarında kaliteyi kaybetmemek için derin, dengeli kadro oluşturmaya çalıştık. Yarınki maçta da çok fazla süre almayan oyuncular olabilir. Takıma yeni katılanlar var. Taraftar bize inansın" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus ve Ferdi Kadıoğlu

MARTİN SVEDİK: "FENERBAHÇE İLE KIYASLANACAK BİR KULÜP DEĞİLİZ..."

FC Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik, önceki gün Ülker Stadyumu'nun basın odasında Fenerbahçe maçına dair görüşlerini şu sözlerle anlattı:

Martin Svedik, Slovacko

"Biz Fenerbahçe gibi bir kulüple ilk defa oynuyoruz. Fenerbahçe'nin tesisini, büyüklüğünü, oyuncularının kalitesini göz önüne aldığımızda, kıyaslanabilecek bir kulüp değiliz. Biz yüzde yüzümüzü de versek bu karşılaşmada kazanmamızın bir garantisi yok. Bu yeterli olmayabilir."

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

Temsilcimizin Play-Off'a yükselmesi açısından son derece önem arz eden Slovacko maçının rövanşı, 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.