USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe, Luan Peres ve Gustavo Henrique'yi açıkladı!

Haber 7 - Fenerbahçe, Brezilyalı defans oyuncusu Luan Peres ile 3 yıl, Gustavo Henrique ile de 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Luan Peres ve Gustavo Henrique'yi açıkladı!
30-07-2022 01:07
Google News

Fenerbahçe, ÖZETİ| Brezilyalı defans oyuncusu Luan Peres ve Gustavo Henrique'yi kadrosuna kattı.


 
Brezilyalı oyuncu Luan Peres, kendisini 3 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.


 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu.

️ pic.twitter.com/PRXwsEkUzJ

— Tümspor (@Haber7_Spor) July 29, 2022

 
Sağlık kontrolünden geçti

Sarı-Lacivertli ekibin yeni transferi Luan Peres, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
 
İlk olarak kan tetkikleri yapılan Luan Peres; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Brezilyalı futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

"Kulübün büyüklüğünün ve beklentilerin farkındayım"

İmza töreninin ardından görüşlerini bildiren Luan Peres, "Çok mutluyum. Büyük bir kulübe geldim, bu benim için büyük bir keyif. Kulübün büyüklüğünün ve beklentilerin farkındayım. Sahada kendimi göstereceğim" ifadelerini kullandı.

"Solak stoper Avrupa futbol piyasasında en zor transferlerden birisidir"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise; "Avrupa futbol piyasasında en zor transferlerden birisidir. Solak stoper. İyisini bulmak çok önemliydi. Fenerbahçe'nin yapısına çok uygun bir oyuncu olan Luan Peres'i kadromuza kattık. Yine hocamızın istediği bir oyuncuydu." şeklinde konuştu.

Gustavo Henrique 1 yıl kiralandı

Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi ise 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.
 
 

Ailemize hoş geldin Gustavo Henrique! pic.twitter.com/bpxVtDnr8W

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 29, 2022

Sağlık kontrolü işlemleri tamamlandı

Fenerbahçe'de Gustavo Henrique de Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık sağlık kontrolünden geçti.
 
İlk olarak kan tetkikleri yapılan Gustavo Henrique; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Brezilyalı futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

"Bir rüya gerçekleşti benim için"

Yeni transfer Gustavo Henrique, kendini sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe TV’ye açıklamada bulundu.

Brezilyalı stoper, “Çok büyük bir rüya gerçekleşti benim için. Küçüklüğümden beri burada olmayı hayal ettim. Bugün de hayalim gerçekleşti. Çok çalışacağım. Umarım bütün beklentileri karşılayacağım ve Fenerbahçe taraftarını mutlu edeceğim.” dedi.

"Fenerbahçemize çok faydalı olacak"

Yeni transfer Gustavo Henrique ile ilgili de görüşlerine yer verilen Baki “Hayırlı olsun. Brezilya ekolü devam ediyor. Hocamız Jesus’un Flamengo zamanlarından tanıdığı, bildiği, beraber çalıştığı eski bir öğrencisi. Hocamız bize bir stoper listesi verdi. Gustavo Henrique de bu listede vardı. Israrcı davrandı, biz de bütün transfer prosedürünü yerine getirdik, Flamengo’yla anlaştık, kendisiyle anlaştık. Şu anda hazır bir oyuncu. Biliyorsunuz orada lig oynanıyor. Çok istekli şekilde Fenerbahçemize geldi. Eski hocasıyla kavuşuyor. İnşallah Fenerbahçemize çok faydalı olacak.” dedi.