USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş'tan önemli açıklamalar...

Son dakika haberi... Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Alinur Aktaş, Kanal 7'de yayınlanan Başkent Kulisi'nde Mehmet Acet'in sorularını yanıtlıyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş'tan önemli açıklamalar...
10-03-2024 12:27
Google News

Kanal ÖZETİ| 7'de Mehmet Acet2in sunumuyla yayınlanan Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan ve Başkan adayı Alinur Aktaş oldu. Aktaş yerel seçim gündemine dair Acet'in sorularını yanıtladı.

İşte Alinur Aktaş'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

"31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve şehirlerimiz için hayıtrlı olmasını temenni ediyorum. Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir dünyadayız. Artık marka şehirler diye bir kavram var. Yoğun bir sürece girdik. Artık son ay, son düzlük. 

Bursa AK Parti'ye kurulduğundan beri güzel destek vertdi. Cumhur İttifakı'na da hem 2017 referandumunda hem 2018 seçimlerinde hem de 2019 yerel seçimlerinde güçlü destek verdi. Yapılan tüm olumsuz algılara rağmen ben yine Cumhur İttifakı'na Bursamızın desteğini gösterecğine inanıyorum.

Hiç unutmuyorum;  eski CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, "Bursa içimde bir yaradır" diye 3-4 kez canlı yayınlarda zikretmişti."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et