USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ın yeni sol beki Schalke'den

Haber 7 - Beşiktaş, Schalke'nin 19 yaşındaki sol beki Kerim Çalhanoğlu'nu satın alma opsyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ın yeni sol beki Schalke'den
25-07-2022 11:06
Google News

Beşiktaş ÖZETİ| yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar bir taraftan da sol bek transferi için çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş'ın, Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığıyla boşluğu doldurmak için Schalke'den Kerim Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Alanyaspor'un Tayfur Bingöl için istediği 2 milyon Euro bedeli fazla bulan siyah-beyazlılar, transferi daha önce de gündeme gelen Kerim Çalhanoğlu ile tekrar temas kurdu.

OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

19 yaşındaki oyuncu geçen sezon Alman ekibinin A takımında ligin son bölümünde 10 maçın 9'unda oynayarak çıkışa geçmişti. Almanya'nın alt yaş kategorilerinde de görev alan Kerim için Beşiktaş, Schalke'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Genç sol bek, geçen sezon toplamda 22 maçta forma giymiş ve 1 gol 3 asistlik performans göstermişti. Kerim aynı zamanda milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da kuzeni. (Sabah)