USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Barbie ve Oppenheimer Neden Aynı Hafta Vizyona Sokuldu? - Webtekno

Eşi benzeri olmayan bir sinematik çarpışmanın tam ortasındayız: Bir tarafta Barbie, diğer tarafta Oppenheimer! Peki aynı gün vizyona girmeleri onlar için bir dezavantaj mı, yoksa avantaj mı?

Barbie ve Oppenheimer Neden Aynı Hafta Vizyona Sokuldu? - Webtekno
22-07-2023 21:02
Google News

Sinema ÖZETİ| seyircisini dev bir pasta gibi düşünürsek şu sıralar bu pastayı bu iki filmin bölüştüğünü söyleyebiliriz. Gelen ilk gişe sonuçlarına bakılırsa Barbie'nin aldığı pay daha yüksek.

Peki ya iki filmden biri farklı bir haftada vizyona girseydi bu pastanın bir kısmını diğer filme kaptırmamış olmaz mıydı?

BARBENHEIMER: İki ayrı küçük pasta yemek yerine dev bir tek pastayı bölüş!

barbie oppenheimer

2012'de Francis Ha filmiyle senarist ve oyuncu olarak adından söz ettiren Greta Gerwig, daha sonra Lady Bird ve Little Women filmlerini yazıp yöneterek kariyerinde önemli bir başarı elde etti. Şimdiyse Barbie'yi beyaz perdeye uyarlayarak en büyük projesinin başarısını izliyor.

Nolan'ı anlatmaya bile gerek yok. Her yeni filmi yıllar öncesinden beklenen bir isim. Şimdi de ilk nükleer silahları geliştiren fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın biyografisini beyaz perdeye taşıdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tarihi karar: Nissan, içten yanmalı motora elveda ediyor!
Tarihi karar: Nissan, içten yanmalı motora elveda ediyor!

Nissan, elektrikli bir geleceğe adım atabilmek için içten yanmalı motor geliştirmeyi bıraktığını açıkladı. İşte detaylar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu