USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman?

İspanya LaLiga'da üst sıralara oynayan Atletico Madrid ile Real Madrid, Wanda Metropolitano'da sahaya inecek. Bir tarafta Diego Simeone'nin senelerdir ilmek ilmek ördüğü Atletico, diğer tarafta da Carlo Ancelotti ile kupadan kupaya koşan Real var. Peki, Atletico Madrid Real Madrid maçı

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman?
18-09-2022 22:06
Google News

İngiltere ÖZETİ| Premier Lig ile beraber Avrupa'nın en çok takip edilen organizasyonlarından İspanya LaLiga'da 6'ncı haftanın takvimine geçildi. Diego Simeone'nin takımı Atletico Madrid, klasikleşmiş derbide kentin diğer büyük takımı Real Madrid'i konuk edecek. Wanda Metropolitano'daki karşılaşma öncesinde binlerce bilet satışı gerçekleştirilirken her iki takımın taraftarı derbiyi tribünden seyredecek. Peki, Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ATLETİCO MADRİD REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Futbol literatürüne "Madrid Derbisi" olarak geçen Atletico Madrid Real Madrid maçı 18 Eylül Pazar günü saat 22:00'de oynanacak. Wanda Metropolitano'nun ev sahipliği yapacağı mücadeleyi Atletico ve Real destekçileri tribünde kendilerine ayrılan bölümlerden izleyecek.

Jan Oblak

HANGİ KANALDA?

Atletico Madrid ile Real Madrid arasındaki LaLiga 6'ncı hafta karşılaşması S Sport kanalında ekrana gelecek. Ayrıca S Sport Plus uygulamasında da maç yayını yapılacak. S Sport, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanalken, S Sport Plus abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. 

AVRUPA DÖNÜŞÜ DERBİ HEYECANI!

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'yı temsil eden Atletico Madrid ile Real Madrid, hafta içi ülke puanına katkıda bulunmak için mücadele etti.

Thibaut Courtois

Atletico, Almanya Bundesliga'dan Bayer Leverkusen'e 2-0 mağlup olurken, Real Madrid evinde RB Leipzig'i 2-0'lık skorla geçmesini bildi. Madrid'e galibiyeti getiren golleri takımın yıldızlarından Valverde ile Asensio kaydetti.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnek Gibi Hayvanların Atası Olabilecek Bir Tür Keşfedildi
İnek Gibi Hayvanların Atası Olabilecek Bir Tür Keşfedildi

Araştırmacılar; inek, domuz ve geyik gibi canlıların atası olabilecek Militocodon lydae isimli bir tür keşfetti. Bu minik memelilerin 65 milyon yıl önce yaşadığı düşünülüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu