Teknoloji

YouTube'dan ilginç bir özellik! Islık çalmanız yeterli olacak....

YouTube Müzik’in, Spotify’ı takiben Shazam ile de rekabet ettiği belirtiliyor. Söylentilere göre, kullanıcılar bazı hatalara karşın, YouTube Müzik’te bir şarkıyı ıslıkla veya mırıldanarak bile arayıp bulabilecek

YouTube'dan ilginç bir özellik! Islık çalmanız yeterli olacak....
27-05-2024 11:58

Video ÖZETİ| paylaşım ve sosyal medya platformu Youtube'un şarkı dinleme uygulaması YouTube Müzik, şarkı dinleme uygulaması Spotfity'a rakip olmasının ardından şimdi de dinlenilen şarkıyı bulmaya yarayan Shazam uygulamasına rakip olduğu iddia edildi.

Teknoloji dergisi The Verge'de yer alan haberde, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonda kullanılan Youtube Müzik uygulamasının, "ıslık çalarak ya da mırıldanarak" aratılan şarkıyı bulabildiği öne sürüldü.

YouTube Müzik uygulamasında yer alan arama sekmesinin mikrofon özelliği, "ıslık çalarak ya da mırıldanarak" yapılan aramalardaki şarkıları tanımlayabildi.

Haberde ayrıca, ıskalamalara da sahip olan yeni arama özelliğinin iOS işletim sistemine daha önce geldiği ancak yaygın olarak kullanılmaması sebebiyle fark edilmediği belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER