Spor

Yönetim ile Şenol Güneş ters düştü! Beşiktaş'ta Onana sıkıntısı

Tüm Spor - Beşiktaş'ta göze giremeyen Jean Onana'nın, yönetim ile Şenol Güneş'i ters düşürdüğü ortaya çıktı. Güneş'in, Onana'nın kiralanmasını istediği yönetimin ise bu talebi reddettiği iddia edildi.

Yönetim ile Şenol Güneş ters düştü! Beşiktaş'ta Onana sıkıntısı
24-09-2023 11:32

Beşiktaş'ın ÖZETİ| Fransız ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Jean Onana, şu ana kadarki performansıyla beklentilerin altında kaldı.

23 yaşındaki Kamerunlu orta saha ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

GÜNEŞ GİTMESİNİ İSTEDİ

BU sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Kara Kartal'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in Süper Lig'de 2 maçta 2 dakika, Konferans Ligi'nde ise 4 maçta 108 dakika süre verdiği futbolcudan memnun olmadığı ve oyuncunun kiralanmasını talep ettiği gün yüzüne çıktı. Onana konusunu yönetimle de görüşen Güneş'e Siyah-Beyazlı kurmayların, "Onana'yı yeni transfer ettik. Taraftardan çok fazla tepki çekeriz" diyerek bu isteği reddettiği iddia edildi.

ŞANS BULMASI ÇOK ZOR

Gelen son haberlere göre; Kartal'ın hocası Güneş, bonservisine 4 milyon Euro ödenen 1.89 boyundaki futbolcuyu takımın seviyesinde olmadığı için de ideal 11'de düşünmediği ortaya çıktı.

Doğru düzgün forma şansı bulamayan oyuncunun geleceği tartışma konusu olurken, yönetimin Onana'nın oynamasını beklediği de gelen haberler arasında yer aldı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER