Spor

Yoğun bakımdaydı! Milli boksörden sevindiren haber

Tüm Spor - Malatya'da kırsal bir mahallede antrenman yaparken yılan tarafından ısırılan 24 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz, yoğun bakımdan çıktı.

Yoğun bakımdaydı! Milli boksörden sevindiren haber
14-05-2024 19:42

Milli ÖZETİ| sporcu, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından dahiliye servisine alındı.

Rabia Topuz, AA muhabirine, yoğun bakımdan çıktığını belirterek, "Şu an servisteyim. Bir şey olmazsa yarın Allah'ın izniyle taburcu olma durumum var. Maalesef antrenman sırasında bir talihsizlik yaşadım. Çok şükür o tehlikeyi atlattım. Yoğun bakımda yılanın zehrine karşı panzehir verildi. O panzehirle çok şükür daha iyi durumdayım." diye konuştu.

"İyileşme uzun sürecek"

Hemen ringlere dönemeyeceğini aktaran Rabia Topuz, "Biraz uzun sürecek, çünkü yılanın ısırdığı yer tam kas. Kası ısırdığı için biraz iyileşme durumu uzun sürecek. Ama inşallah ondan sonra daha iyi döneceğim." ifadelerini kullandı.

Her sporcunun hayalinin olimpiyatlar olduğunu dile getiren Rabia, şunları kaydetti:

"Benim de en büyük hayalim olimpiyatlar. Tabii bundan önce tamamlamam gereken bir Avrupa ve dünya şampiyonası var. Şu an odaklandığım, en istediğim şey dünya şampiyonası. Dünya şampiyonu olduğum zaman inşallah bir olimpiyat göreceğim."

Rabia Topuz, Türkiye Boks Federasyonuna, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Fenerbahçe Kulübüne, İnönü Üniversitesine ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Milli boksör, geçen hafta, Akçadağ ilçesine bağlı Kotan Gölü mevkisinde antrenman sırasında yılan ısırması sonucu hastaneye kaldırılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER