Teknoloji

Xiaomi'nin elektrikli otomobili, büyük ilgiyle karşılandı!

Xiaomi'nin SU7 için satış tarihi duyurusunun ardından araç için on binlerce rezervasyon talebinde bulunulduğu açıklandı.

Xiaomi'nin elektrikli otomobili, büyük ilgiyle karşılandı!
16-03-2024 20:42

Dünyaca ÖZETÄ°| ünlü teknoloji ÅŸirketi Xiaomi, akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, giyilebilir cihazlardan televizyonlara, akıllı saatten çantaya kadar birçok ürünün üretimini yapıyor. Kendine “olmadığı masa yok” dedirten Xiaomi, son dönemlerde ise elektrikli sedan otomobili SU7 ile adından söz ettiriyor. Son geliÅŸmelere göreyse merakla beklenen Tesla Model S rakibi Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi.

Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi!

Xiaomi, geçtiÄŸimiz günlerde yaptığı duyuru ile fiyatı henüz belirlenmeyen SU7 aracının 28 Mart‘ta satışa sunulacağını açıklamıştı. Çin'de 28 ÅŸehirdeki 59 maÄŸazada sipariÅŸlere hazırlık sürüyorken, bugün yapılan son açıklama, araca talebin büyük olduÄŸunu ortaya koydu.

Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi!

Xiaomi CEO'su Lei Jun, yaptığı açıklamada satış tarihi duyurusunun ardından bir gün içerisinde 100 binden fazla kişinin mağazalara geldiğini ve SU7 için rezervasyon yapmak istediklerini paylaştı. Görünen o ki şirket, talebe yetişebilmek için yoğun mesai yapacak.



Xiaomi, cihazların içine sürpriz hediye sakladı! Hangi modellerde var?

Xiaomi, cihazların içine sürpriz hediye sakladı! Hangi modellerde var?

Xiaomi, belirli modeller için 6 aya kadar ücretsiz YouTube Premium erişimi sağlayan bir promosyonla sürpriz fırsat sunuyor.

Jun, SU7‘nin müşterilere mümkün olan en kısa sürede teslim edilmesini saÄŸlamak amacıyla Xiaomi‘nin araç fabrikasındaki kapasiteyi yükseltmek için uÄŸraÅŸtıklarını dile getirdi. Öte yandan lansman etkinliÄŸi için de hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Bununla birlikte Lei Jun, otomobil pazarındaki rekabetin bir hayli yoğun olduğunu ve Xiaomi'nin de bu rekabete hazır olduğunu dile getirdi. Firma, öne geçebilmek için alışılageldiğin dışında farklı teknolojiler üzerinde çalışması gerektiğinin farkında.

Xiaomi SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Aracın fiyatı şimdilik belirsiz ve 28 Mart tarihinde satışa sunulduğunda göreceğiz. Çeşitli kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialar, Xiaomi SU7 fiyatı için 28 bin doların üstünü işaret ediyor. Bu iddianın doğru olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.