Teknoloji

WhatsApp'a Yeni Bir Arama Özelliği Geliyor

WhatsApp, arama deneyimini iyileştirmek için yeni bir özellik getiriyor. Yeni bir çağrı çubuğu, hızlıca aramalarınızı sessize almanızı veya sonlandırmanızı sağlayacak.

WhatsApp'a Yeni Bir Arama Özelliği Geliyor
10-05-2024 18:43

Gün ÖZETİ| geçmiyor ki yeni bir WhatsApp özelliği görmeyelim. Dev platform düzenli olarak kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmak için yeni özellikleri test ediyor. Bugün ortaya çıkan bir özellik ise WhatsApp’tan yapılan arama deneyimini iyileştirmeye yönelik.

Yeni özellik, uygulamanın Android sürümünün beta versiyonunda WABetaInfo tarafından keşfedildi. Arama sırasında üst tarafa yenilenmiş bir çubuk ekliyor.

Özellik böyle gözükecek

Yukarıdaki ekran görüntüsünden Android kullanıcılarına sunulacak yeni özelliği görebilirsiniz. Bu özellik, aramalar sırasında üst kısımda beliren ve arama yaptığınızı gösteren bir çağrı çubuğunu içeriyor.

WhatsApp, bu şekilde aramalar sırasında kullanıcının daha fazla kontrole sahip olmasını sağlayacak. Yeni çağrı çubuğunda kullanıcıların artık doğrudan aramaları sessize alabileceğini hem de sonlandırabileceğini görebiliyoruz. Bu şekilde aramaya dönme ihtiyacı da ortadan kalkıyor.

Bunun yanı sıra aynı anda arama sırasında birden fazla şeyle uğraşırken de oldukça yararlı olabileceğini söylemek mümkün. Konuşma devam ederken hızlı bir şekilde arama kontrollerine erişebilecek ve çağrılarınızı yönetebileceksiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER