Teknoloji

vivo Pad 3 Pro'nun Tüm Özellikleri Belli Oldu

vivo'nun yaklaşmakta olan yeni tableti "Pad 3 Pro"nun tüm özellikleri gün yüzüne çıktı. Artık sadece vivo'nun lansmanı kaldı.

vivo Pad 3 Pro'nun Tüm Özellikleri Belli Oldu
07-03-2024 19:03

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi vivo, bir süredir yeni bir tablet üzerinde çalışıyor. Evet, haberlerimize sık sık konu olan "vivo Pad 3 Pro"dan bahsediyoruz. Şirket, bu tableti ne zaman duyuracağını açıklamadı ancak gelen son haberlerle vivo Pad 3 Pro'nun tüm özellikleri gün yüzüne çıkmış oldu. Tabii bununla birlikte, vivo Pad 3 de piyasaya sürülecek. 

Akıllı telefon dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından Digital Chat Station, Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da vivo Pad 3 Pro'nun sahip olacağı özellikleri bir kez daha paylaştı. Bu paylaşım, zaten genel anlamda ifşa olmuş tabletin tüm özelliklerini ortaya koymuş oldu.

vivo Pad 3 Pro, bir ilke imza atabilir

vivo Pad 3 Pro

Digital Chat Station'ın Weibo'daki paylaşımına göre vivo Pad 3 Pro, MediaTek Dimensity 9300 işlemciden güç alacak. Bu da onu "dünyada ilk" yapacak. Öte yandan; bu tablette 80W hızlı şarj desteğine sahip olan 11.500 mAh kapasiteli bir batarya bulunacak. Android 14 tabanlı OriginOS arayüzü ile kullanıma sunulacak olan tablet, 8 MP selfie kamera ve 13 MP ana arka kameraya ev sahipliği yapacak. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER