Spor

UEFA'nın Fenerbahçe kararına tepki!

Tüm Spor - UEFA'nın geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Avrupa maçıyla ilgili 'yasak' kararı aldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sarı-lacivertli takımın rakibinin taraftarlarından açıklama geldi.

UEFA'nın Fenerbahçe kararına tepki!
23-03-2024 01:18

Hatırlanacağı ÖZETİ| üzere sarı-lacivertli kulüp, UEFA'dan seyirci cezası almıştı. Bu yüzden Fenerbahçeli taraftarlar, 11 Nisan'da Atina'daki karşılaşmada taraftarlarından mahrum kalacak. Bunun üzerine Fenerbahçe ile ilgili Yunan basınından çarpıcı bir iddia geldi. Gazzetta'nın haberine göre UEFA'nın alacağı karar sonrası aynı durum 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için de geçerli olacak. Olympiakoslu taraftarlar, UEFA'nın alacağı bu karara göre Ülker Stadyum'da takımını destekleyemeyecek.

"GÜVENLİK NEDENİYLE"

Söz konusu haberde, UEFA'nın güvenlik nedeniyle Türkiye'deki Olympiakos maçlarında geçmişte de benzer uygulamalar gerçekleştirildiği vurgulandı. UEFA'dan, ilk karşılaşmanın oynanacağı tarihe doğru konuyla ilgili resmî bir açıklama yapması bekleniyor.

OLYMPIAKOS TARAFTARLARINDAN AÇIKLAMA

Bu haberin üzerine Olympiakos taraftarları, bir açıklama yayınlayarak Fenerbahçe deplasman yasağına karşı olduklarını, İstanbul'a gitmek istediklerini duyurdular. Yunan ekibinin başı çeken taraftar grubu 'Gate 7'den yapılan açıklamada 'Bizim Türklerle savaşımız yok, Fenerbahçe taraftarlarıyla da taraftar rekabetimiz yok' denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER