Teknoloji

THY, Filenin Sultanları'nı Bir Kez Daha Ekonomide Uçurdu

Kadın A Milli Voleybol Takımımız ABD yolculuğuna Türk Havayolları ile başladı. Milli sporcularımız yine ekonomi sınıfında yolculuk yapıyor.

THY, Filenin Sultanları'nı Bir Kez Daha Ekonomide Uçurdu
26-05-2024 16:23

Geçmişte ÖZETİ| Kadın A Milli Voleybol Takımımız -ya da ülkece kullandığımız isimleriyle Filenin Sultanları- şampiyon oldukları turnuvaların ardından ülkemize dönerken tarifeli uçakla dönmüş ve bu durum büyük eleştiri çekmişti. Bugün de ABD'ye doğru yola koyulan Filenin Sultanları, bir kez daha ekonomi sınıfında yolculuk yapmak durumunda kaldı. 

Kadın voleybol takımının yolculuk şartları neden önemli? Uçakların koltukları arasındaki mesafe çok fazla değildir zira uçakların boyutları bellidir. Bu yüzden de havayolu şirketleri, mümkün olduğunca çok koltuğu araca yerleştirmeye çalışırlar. Sonucunda da daracık diz koltukları ortaya çıkar. Filenin sultanlarının büyük kısmı ise ortalamanın oldukça üstünde boya sahipler. Bunun sonucu olarak da bacakları uzun süre sıkışarak yolculuk yapıyorlar. Elbette bu durum, bir şampiyonaya şampiyonluk hedefiyle giden bir takım için uygun değil. Bu durum milli sporcularımız tarafından da eleştirildi. 

İşte Filenin Sultanları'nın yaptığı paylaşımlar:

ebrar

tweet

insta

insta

insta


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER